Stickman Fighter: Mega Brawl

Astu maailmaan Stickman Fighter: Mega Brawl ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista arcade pelit!

Valmistaudu intensiivistä toimintaa ja stickman taistelevat kun pelaat Stickman Fighter: Mega Brawl. Pidä paikkasi ja odota, että vihollisesi tulevat luoksesi, ja odota täydellistä hetkeä iskeä heidät alas. Käytössäsi on paljon taitoja, massiivisia aseita, erikoistekniikoita ja jopa taikaloitsuja sekä muita tapoja eliminoida vihollisesi.

Pelissä Stickman Fighter: Mega Brawl hyökkäysten ajoitus on avain selviytymiseen, joten kun näet, että vihollinen on jonkin tuhoisan hyökkäyksesi vaikutusalueella, paina vain hyökkääjän suuntaan osoittavaa näppäintä ja katso, kuinka vihollinen lentää ilmaan. Loppujen lopuksi kukaan ei voi pysäyttää sinua!

Erilaisia vihollisia tulee armottomasti kimppuusi, ja jokaisella on ainutlaatuiset kyvyt ja hyökkäykset, joten ota sekin huomioon. Kun he näkevät, että olet liian hyvä, he lähettävät myös eeppisiä vihollisia, jotka ovat paljon keskivertovihollisiasi vahvempia ja joiden tuhoaminen vaatii ylimääräistä keskittymistä.

Pelaa upeaa stickman-peliä osoitteessa Pelitpelit.fi, kun valitset Stickman Fighter: Mega Brawl

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Stickman Fighter: Mega Brawl? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta arcade pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.