Stickman War

Astu maailmaan Stickman War ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista stickman pelit!

Oletko valmis torjumaan vihollisjoukot? Osoitteessa Stickman War sinulla on vain ase, paljon luoteja, tähtäys ja järki, ja nämä ovat kaikki arsenaalisi työkalut, joilla voit kukistaa vihollisesi. Ja kaltaisellesi taitavalle henkilölle ne ovat kaikki, mitä tarvitset.

Erilaisilla ainutlaatuisilla tasoilla, Stickman War, sinun on tähdättävä ja eliminoitava vastustajan armeija, jonka ainoa tavoite on paeta laukauksiasi ja valloittaa tukikohtasi. Panokset ovat korkeat, ja jos menetät keskittymiskykysi ja tähtäyksesi on huono, sinut nujerretaan nopeasti. Toinen haaste, joka sinun on voitettava osoitteessa Stickman War, on se, että sinun on ladattava aseesi uudelleen oikeaan aikaan. Vaikka sinulla on suuri reservi luoteja, sinun on silti ladattava uudelleen, ja jos lataat uudelleen väärään aikaan, vihollinen pääsee pakoon.

Katso, kuinka monta tasoa osoitteesta Stickman War pystyt suorittamaan loppuun, kun pelaat osoitteessa Pelitpelit.fi ja pidä hauskaa.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Stickman War? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta stickman pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.