The Spear Stickman

Astu maailmaan The Spear Stickman ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista arcade pelit!

Valmiina, tähtää, ammu! The Spear Stickman -pelissä sinun on käytävä tämä vaihe läpi usein ja nopeasti, jotta voit tuhota vihollisesi. On yllättävää, miten jännittyneeksi kaksintaistelutilanne voi muuttua, kun sinun tarvitsee vain seistä paikallaan ja ampua. Varmasti sillä, ettei pysty väistämään, on jotain tekemistä asian kanssa.

Aloita hitaasti, kun edessäsi on vain yksi vihollinen, mutta mitä paremmin pärjäät, sitä enemmän vihollisia tulee kaatamaan sinut. Kirjaimellisesti kaatamaan sinut, sillä seisotte molemmat hataralla alustalla. Kuten arvata saattaa, on todella tärkeää, mihin osut, joten yritä tähdätä päähän, jotta voit kaataa vastustajasi mahdollisimman nopeasti. Äläkä ole huolissasi ammuksista, sillä sinulla on rajattomasti keihäitä, joilla voit eliminoida kaikki tielläsi olevat.

Tähtää ja ammu luottavaisesti ja ole viimeinen pystyssä The Spear Stickmanissa!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö The Spear Stickman? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta arcade pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!