The Spear Stickman

Astu maailmaan The Spear Stickman ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista stickman pelit!

Valmiina, tähtää, ammu! Muista tämä sekvenssi, sillä osoitteessa The Spear Stickman sinun on hallittava tämä sekvenssi voittaaksesi vihollisesi. On yllättävää, miten jännittyneeksi kaksintaistelu voi muuttua, kun sinun tarvitsee vain seistä paikallaan ja ampua. Sillä, ettei voi väistää, on varmasti jotain tekemistä asian kanssa.

The Spear Stickman Aloita hitaasti ja sinun on taisteltava vain yhtä vihollista vastaan, mutta mitä paremmaksi tulet, sitä enemmän vihollisia tulee yrittämään kaataa sinut. Kirjaimellisesti kaataa sinut, kun molemmat seisotte hataralla alustalla. Kukaan ei tiedä, miten olette päässeet sinne, mutta nyt on tärkeää, miten selviätte. Kuten arvata saattaa, sillä on todella väliä, mihin osut hyökkääjiin, joten yritä tähdätä päähän, jotta voit kaataa vastustajasi hetkessä. Äläkä ole huolissasi ammuksista, sillä sinulla on rajattomasti keihäitä, joilla voit eliminoida kaikki tielläsi olevat. Älä taaskaan mieti liikaa, minne olet kätkenyt kaikki keihäät ja missä pidät niitä, jos seisot yhdellä alustalla.

Tarvitset paljon keihäitä, sillä kun uutiset vahvuudestasi kantautuvat koko maahan, yhä useammat viholliset hyökkäävät kimppuusi, eivätkä he ole tarpeeksi kilttejä odottamaan vuoroaan. Jos et heitä keihäitäsi nopeasti, sinut hukutetaan pian.

Tähtää ja ammu luottavaisesti ja ole viimeinen pystyssä, kun pelaat The Spear Stickman osoitteessa Pelitpelit.fi.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö The Spear Stickman? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta stickman pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.