Sudoku Blocks

Astu maailmaan Sudoku Blocks ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista lautapelit!

Nauti rentouttavasta kokemuksesta, kun pelaat Sudoku Blocks osoitteessa Pelitpelit.fi. Ratkaise pelin antamat loogiset arvoitukset ja pidä hauskaa klassisessa pelissä, jossa strateginen ajattelu sekoitettuna onneen auttaa sinua saamaan korkeimmat pisteet. Pelissä Sudoku Blocks sinun on asetettava puupalikat pelilaudalle siten, että ne muodostavat suoran linjan reunasta toiseen. Pelin alussa, kun pelilauta on tyhjä, tämä on helppo tehtävä, mutta kun olet asettanut palikoita muutaman kierroksen ajan, tilanne muuttuu yhä vaikeammaksi, kun pelilauta on yhä monimutkaisempi. Jokainen asettamasi uusi palikka lisää seuraavien siirtojesi yleistä vaikeutta, ja odotat innokkaasti, mitä uutta palikkaa sinun on seuraavaksi asetettava. Voittamisen ja häviämisen välinen ero on joskus yhden siirron päässä.

Säännöt Sudoku Blocks ovat yksinkertaiset, eikä pelissä ole ajastinta, jota vastaan sinun pitäisi kisata, joten peliä voi kuvailla varsin rentouttavaksi ja loistavaksi valinnaksi kaikille, jotka haluavat vain pelata nopean pelin ilman ylimääräisiä paineita. Ja se, että siinä yhdistyvät rakastettujen Sudoku-pelien säännöt palikkapalapelin sääntöihin, tekee Sudoku Blocks pelikokemuksesta hieman ainutlaatuisemman. Grafiikassa on puusteema, ja se on varsin miellyttävä silmille, ja jazzahtava musiikki pitää sinut pirteänä ja innokkaana pelaamaan lisää.

Treenaa aivojasi ja pidä hauskaa pelatessasi Sudoku Blocks osoitteessa Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Valitse puupalikat hiiren vasemmalla painikkeella ja siirrä hiirtä painiketta painettuna siihen paikkaan, johon haluat asettaa sen pelilaudalla. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta sormella näyttöä ja siirrä sitä valitaksesi, mihin haluat asettaa palikat.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Sudoku Blocks? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta lautapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.