Dominoes BIG

Astu maailmaan Dominoes BIG ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista lautapelit!

Hanki dominolaattasi ja valmistaudu pitämään hauskaa Pelitpelit.fi pelissä Dominoes BIG, jossa tarvitset onnea ja strategiaa, jos haluat saavuttaa voiton. Näillä laatoilla on ikoninen muoto, ja niiden suorakulmaisessa muodossa on kaksi ruutua, joissa kummassakin on tietty määrä pisteitä tai ei yhtään. Voittaaksesi kierroksen sinun on hankkiuduttava eroon kaikista hallussasi olevista dominolaatoista ennen muita pelaajia. Voit asettaa laatan pöydälle jommallekummalle puolelle, jos sillä on sama arvo kuin jo alhaalla olevalla laatalla. Tämä tuo Dominoes BIG-peliin strategiaelementin, ja vaikka peli näyttää kaikki mahdolliset paikat, joihin voit sijoittaa valitun laatan, sinun on silti päätettävä, mikä on optimaalisin paikka. Sinun on tehtävä päätös punnittuasi kaikki vaihtoehdot, ja sinun on otettava huomioon pöydällä tällä hetkellä olevien nappuloiden yleinen kokoonpano sekä hallussasi olevat nappulat.

Voit pelata Dominoes BIG joko kahta tai neljää tietokoneen ohjaamaa vastustajaa vastaan. Näin voit pelata kierroksen aina, kun siltä tuntuu! Voit jopa valita, kuinka monta pistettä pelaajan on saavutettava voittaakseen pelin. Voit valita 100, 150 tai 250 pistettä omien mieltymystesi mukaan.

Pelaa hauskaa lautapeliä osoitteessa Pelitpelit.fi, joka testaa strategisia taitojasi sekä yleistä tilannetajua, kun valitset Dominoes BIG.

Miten pelataan

Vuorovaikuta pelin elementtien kanssa joko painamalla hiiren vasenta painiketta tai, jos pelaat mobiililaitteella, napauttamalla näyttöä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Dominoes BIG? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta lautapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.