Sudoku Master

Astu maailmaan Sudoku Master ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista sudokupelit!

Saatat jo tietää, että mielen harjoittelusta on hyötyä ja että se pysyy aktiivisena haastavien ja mielenkiintoisten arvoitusten avulla. Sudoku, klassinen numeropalapeli, on vain yksi pelityyppi, jonka löydät osoitteesta Pelitpelit.fi, jos haluat rentoutua, mutta samalla harjoittaa tärkeitä kognitiivisia taitoja. Ja vaikka sääntöjä on helppo noudattaa ja ymmärtää, älä luule, että kyseessä on helppo peli. Loistavan suunnittelunsa ansiosta se onnistuu tarjoamaan haastavan kokemuksen pitäen samalla asiat yksinkertaisina. Sudoku Master on tällainen pulmapeli, ja muiden tämäntyyppisten pelien tapaan tavoitteesi on täyttää 9x9-ruudukko numeroilla 1-9 ja varmistaa samalla, etteivät ne toistu samalla rivillä, sarakkeessa tai 3x3-alaruudukossa. Tämä tyylikäs muotoilu varmistaa, että tiedät aina, mikä on tavoite, mutta tarjoaa silti haastavan pelikokemuksen.

Saatat tietysti olla aloittelija ja haluat ehkä oppia säännöt hitaammin. Sudoku Master on ottanut tämän huomioon, ja siinä on useita vaikeustasoja, joita voit käsitellä haluamallasi tavalla. Ja jos todella jumiudut, voit jopa käyttää vihje-vaihtoehtoa valitsemalla hehkulamppukuvakkeen. Valitse tarkkaan, milloin haluat pyytää peliltä apua, sillä voit käyttää tätä vaihtoehtoa vain kolme kertaa peliä kohden.

Sudoku Master -sivuston grafiikka sopii hyvin peliin, ja voit jopa vaihtaa pelilaudan värejä, jos kyllästyt katsomaan samaa ruutua. Voit myös nähdä joitakin yleisiä tilastoja peliajastasi, kuten ratkaisemiesi arvoitusten määrän tai saamiesi pisteiden kokonaismäärän. Ja Sudoku Master sisältää myös paljon sisältöä, ja vuoden jokaiselle päivälle on tarjolla uusi pulma ratkaistavaksi.

Pelaa rentouttavaa ja hauskaa pulmapeliä Pelitpelit.fi ja kokeile Sudoku Master.

Kuinka pelata

Valitse numerot näytön alareunasta hiiren vasemmalla painikkeella ja täytä tyhjät solut napauttamalla niitä. Voit myös käyttää näppäimistöä liikkumiseen pelilaudalla ja käyttää numeronäppäimiä tyhjän solun täyttämiseen painamallasi näppäimellä. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näytön numeroita ruudulta ja täytä tyhjä solu napauttamalla sitä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Sudoku Master? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta sudokupelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.