Summer Picnic Date

Astu maailmaan Summer Picnic Date ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista koristelu pelit!

Tervetuloa, tytöt, upeaan maailmaan Summer Picnic Date! Valmistaudu huikaisevaan seikkailuun kahden rakastuneen söpöläisen kanssa, kun he valmistautuvat unohtumattomaan kesäpäivään piknikillä. On aika tuoda esiin sisäinen muotinörttisi ja kulinaarinen nerosi!

No niin, kultaseni, sukelletaan hedelmäiseen hurmioon! Ensimmäisellä tasolla olet hedelmämaestro. Auta kyyhkyläisiä valitsemaan tuoreimmat ja mehukkaimmat hedelmät piknik-koriin. Varmista, että he saavat suuhunsa sateenkaaren makuja kirpeistä appelsiineista meheviin marjoihin. Mutta odota hetki, meillä on vielä muutakin tekemistä! On voileipien aika, ja sinä olet voileipien supersankari. Valmista herkullisia voileipiä ja järjestele ne taidokkaasti koriin. Loppujen lopuksi piknik ilman voileipiä on kuin muotitietäjä ilman asusteita - sitä ei yksinkertaisesti tapahdu!

Nyt on aika tehdä muotitaikoja, kulta! Toisella tasolla sinusta tulee ihanan naisemme henkilökohtainen stylisti. Valitse trendikkäin asu päästä varpaisiin ja varmista, että hän näyttää kuumemmalta kuin kesäaurinko. Sekoita ja sovita yhteen erilaisia ylä- ja alaosia sekä asusteita luodaksesi upean kokonaisuuden, joka jättää kaikki hengästymään. Muista, että muoti on sinun supervoimasi, eikä ole mitään rajaa sille, miten upealta voit saada pääosan esittäjämme näyttämään!

Rummutusta, kiitos! Nyt on koristelun aika, ja aiot muuttaa piknik-paikan omituiseksi ihmemaaksi. Kolmannella tasolla voit antaa luovuutesi virrata, kun valitset täydellisen piknikhuopakuvion, virkistäviä juomia, suussa sulavia välipaloja, tuikkivia valoja ja niin suloisia jälkiruokia. Sinulla on valta muuttaa tämä piknik unenomaiseksi pakopaikaksi suoraan sadusta. Anna mielikuvituksesi laukata ja luo leukoja hivelevä tunnelma, joka saa sydämet lepattaa.

Valmistaudu naurun, hauskanpidon ja tiedon vuoristorataan, joka on kääritty tähän mahtavaan pelikokemukseen! Kun navigoit tasojen läpi, sinulla ei ole vain hauskaa, vaan opit myös arvokkaita asioita tiimityöstä, luovuudesta ja yksinkertaisten nautintojen ilosta.

Joten tytöt, ottakaa virtuaaliset piknik-korinne ja rokataan tämä Summer Picnic Date! On aika päästää irti muotitietonne, kulinaariset taitonne ja luova neronne luodaksenne kaikkien aikojen eeppisimmän piknik-seikkailun. Oletko valmis tekemään tästä kesästä ikimuistoisen? Mennään, ja anna piknik-taikuuden avautua!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Summer Picnic Date? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta koristelu pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.