Bestie To The Rescue Breakup Plan

Astu maailmaan Bestie To The Rescue Breakup Plan ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista eroamispelit!

Kaikki tytöt ovat kokeneet sen - järkyttävän hetken, kun he huomaavat, että heidän sulhasensa pettää. Mutta älä huoli, bestiksesi on täällä pelastamassa sinua! Tässä pukeutumispelissä luotettava bestiksesi auttaa sinua suunnittelemaan täydellisen erokoston tiputtamalla kaikki yksityiskohdat, jotta voit näyttää exällesi, mitä hän menetti. Valittavana on runsaasti mekkomalleja, meikkityylejä ja asusteita, joten voit luoda näyttävän lookin, joka saa ex-poikaystäväsi kiemurtelemaan. Tunne itsesi voimakkaaksi ja hallitse tilannetta, sillä nyt on makeiden rangaistusten aika! Pidä siis hauskaa pelin pelaamisessa, mutta älä unohda vierailla sen jälkeen luonamme, sillä olemme pelanneet mahtavia ilmaisia pelejä jo vuosia!

Bestie To The Rescue Breakup Plan pukeutumispelissä koet sydänsurua, iloa ja ennen kaikkea värikkään ja muodikkaan siirtymäriitin. Tuo yksi-sen-mennyt-kaveri ei tiedä, mikä häneen osui, kun hän näkee sinut tanssiaisissa! Bonus: Pyöräytä pyörää pelin lopussa ja valitse hänen rangaistuksensa - sillä hän ansaitsee sen! Tule pelaamaan kanssamme nyt ja älä unohda vierailla luonamme tulevaisuudessa, jotta saat lisää näitä hauskoja pukeutumispelejä!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Bestie To The Rescue Breakup Plan? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta eroamispelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.