SUPERHOT Prototype

Astu maailmaan SUPERHOT Prototype ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista ammuntapelit!

Pelaa nyt prototyyppi, joka toimi perustana ensimmäisen persoonan räiskintäpeli maailmanlaajuinen ilmiö, joka yllätti maailman, SUPERHOT. Tässä pelin ensimmäisessä iteraatiossa, SUPERHOT Prototype, näet jo hienon idean alun. Pääset kokemaan ainutlaatuisen räiskintäpelikokemuksen, jossa aika liikkuu vain, kun sinä liikut.

Toiminta on villiä ja pitää sinut arvaamatta, ja se muistuttaa suosikkielokuviesi hulluja toimintakohtauksia: hieman Matrixia sekoitettuna kiinalaisten elokuvien intensiiviseen toimintaan, jossa hidastetut liikkeet ja ympäriinsä lentävät roskat pitävät sydämesi sykkimässä ja adrenaliinin erittäin korkealla tasolla.

Välittömästi tunnistettavan taidetyylin ja jännittävän pelattavuuden ansiosta sinulla on varmasti hauskaa SUPERHOT Prototype -pelin parissa osoitteessa Pelitpelit.fi!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö SUPERHOT Prototype? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta ammuntapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.