Taming.io

Astu maailmaan Taming.io ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista .io pelit!

Selviydy fantastisissa Taming.io-maissa, kerää resursseja, ystävysty voimakkaiden liittolaisten kanssa ja rakenna vahva kylä, joka selviytyy maata vaanivista vaaroista, kun pelaat osoitteessa Pelitpelit.fi.

Jotta voisit menestyä Taming.io, sinun on ensin kerättävä arvokkaita resursseja lyömällä puita, pensaita ja kiviä. Kun olet saanut niitä tarpeeksi, voit alkaa rakentaa erilaisia rakennuksia. Vaeltaminen Taming.io -maailmassa näiden elintärkeiden varastojen keräämiseksi voi tietysti osoittautua melkoiseksi haasteeksi, joten pidä aina silmällä muita eläimiä, pelaajia tai pomoja, jotka haluavat aina kerätä kaikki vaivalla ansaitsemasi resurssit. Vaikka maita vaeltavat eläimet ja pomot, vaarallisin vihollinen, jota sinun on varottava, ovat varmasti muut pelaajat, jotka voivat osoittautua kaikkein ovelimmiksi ja tappavimmiksi.

Onneksi voit parantaa taistelumahdollisuuksiasi, jos keräät tarpeeksi kokemusta, joka nostaa hahmosi tasoa. Tätä varten sinun on valittava taistelusi viisaasti ja taisteltava vain sellaisia vihollisia vastaan, jotka tiedät pystyväsi voittamaan. Tämän lisäksi voit saada apua erilaisilta lemmikeiltä, jotka voivat myös kasvaa samoilla keinoilla kuin sinä. Tulet pian huomaamaan, että sinun on turvauduttava näiden söpöjen otusten lisäapuun, sillä mitä enemmän pelaat, sitä vaikeammaksi Taming.io muuttuu, koska viholliset ja pelaajat vahvistuvat. On siis elintärkeää, että opit jokaisen lemmikkisi ainutlaatuiset vahvuudet ja taidot, jos haluat toivoa selviäväsi mahdollisimman pitkään. Varsinkin jos haluat taistella pomoja vastaan, jotka ovat erityisen pelottavia vihollisia, joita vain sinnikkäimmät pelaajat voivat toivoa kukistavansa. Tällaisten vihollisten voittaminen on kuitenkin riskin arvoista, sillä he antavat valtavia määriä kokemusta ja kultaa, ja he voivat jopa antaa sinulle erityisiä lemmikkejä, joita voit kesyttää ja jotka vapautuvat, kun olet voittanut nämä mahtavat taistelijat.

Yksi asia, joka on heti silmiinpistävä, kun aloitat Taming.io, on kaunis tyylitelty grafiikka, joka vie sinut tähän fantastiseen valtakuntaan. Mutta älä anna grafiikan hämätä, sillä Taming.io maailma on armoton, ja vain kaikkein päättäväisimmät pelaajat voivat selvitä siitä. Söpön grafiikan lisäksi myös äänet ovat hyvin rentouttavia ja rauhoittavia, mikä myös lisää paljon Taming.io:n viehättävää tunnelmaa.

Astu Taming.io maagisiin maihin, kun pelaat Pelitpelit.fi ja pidä hauskaa!

Kuinka pelata

Liiku nuolinäppäimillä tai WASD-näppäimillä ja muuta hahmosi kuvakulmaa osoittamalla hiirellä haluttuun suuntaan. Hyökkää painamalla hiiren vasenta painiketta, ja käytä hiiren vasenta painiketta vuorovaikutukseen pelin eri elementtien kanssa.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Taming.io? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta .io pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä