Rayman's Incrediballs Dodge

Astu maailmaan Rayman's Incrediballs Dodge ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista .io pelit!

Moninpelit voivat olla todella hauskoja, varsinkin jos ne sijoittuvat Raymanin värikkääseen ja maagiseen maailmaan. Juuri sellainen Rayman's Incrediballs Dodge on, hauska ja toiminnantäyteinen verkkomoninpeli, joka sopii loistavasti silloin, kun sinulla on hetki aikaa ja haluat rentoutua. Tietenkin, kuten luultavasti odotitkin, upea tyylitelty visuaalinen ilme on läsnä Rayman's Incrediballs Dodge. Kun siihen yhdistetään hauska musiikki ja pirteät ympäristöäänet, saat kokemuksen, joka ilahduttaa.

Rayman's Incrediballs Dodge tavoitteena on väistellä kaikkia areenalle jatkuvasti tulvivia vaaroja, väistellä samalla muita pelaajia ja kerätä hyödyllisiä esineitä, jotka auttavat sinua selviytymään pidempään. Vaarat vaihtelevat valtavista tulipalloista, köynnöksistä, jotka pitävät sinut paikallaan, ja jos onnistut välttämään tappion pidemmäksi aikaa, areenan osia alkaa kaatua, ja jos olet murenevalla palasella, sinut eliminoidaan.

Liity mukaan moninpelihupailuun osoitteessa Pelitpelit.fi ja yritä olla viimeinen pystyssä osoitteessa Rayman's Incrediballs Dodge.

Pelaa muita Ubisoft-sarjan pelejä:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Might & Magic Armies
 8. Balls Race
 9. Bubbles & Hungry Dragon
 10. Assassin's Creed Freerunners
 11. Brawlhalla Grand Slam
 12. TrackMania Blitz
 13. Rabbids Wild Race

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Rayman's Incrediballs Dodge? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

 • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta .io pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.