The Daily Diagonal Sudoku

Astu maailmaan The Daily Diagonal Sudoku ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista sudokupelit!

Sudoku on tunnetusti loistava tapa treenata aivoja, sillä sinun on periaatteessa ratkaistava mielenkiintoinen pulma, ja yksi sen vahvuuksista on se, että säännöt on helppo oppia, mutta sen luonteen vuoksi sen tarjoamia pulmia on ääretön määrä. Voittaaksesi Sudoku-pelin sinun on täytettävä 9x9-ruudukko numeroilla siten, että jokainen sarake, rivi ja 3x3-ruudukko sisältävät kaikki numerot 1-9. Ainutlaatuiseksi The Daily Diagonal Sudoku tekee se, että se lisää peliin uuden säännön, nimittäin sen, että edellä mainitut numerot on sijoitettava myös diagonaaliin.

Tämä muutos, vaikka se saattaa aluksi tuntua pieneltä, todella muuttaa asioita ja haastaa taitavimmatkin Sudokun pelaajat. Mutta yksi asia on varma, voit harjoitella sydämesi kyllyydestä Pelitpelit.fi, koska The Daily Diagonal Sudoku tarjoaa sinulle joka päivä ainutlaatuisen pulman, kunnes sinusta tulee tämän pelin mestari. Ja laajan arkiston ansiosta käytössäsi on aina ainutlaatuinen palapeli.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö The Daily Diagonal Sudoku? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta sudokupelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.