The Office Guy

Astu maailmaan The Office Guy ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista toimintapelit!

Kenellä tahansa voi olla huono päivä toimistolla, mutta The Office Guy pelissä tämä viedään äärimmäisyyksiin, sillä tämän pelin toimisto on paikka täynnä vaaroja, joista vain taitavalla aseiden käytöllä voi toivoa pääsevänsä pakoon. Kun taistelet tiesi läpi vihollislaumojen, sinua muistutetaan jatkuvasti siitä, että tämä ei ole tavallinen työpäivä.

Onneksi hahmo osoitteesta The Office Guy on erittäin taitava, ja tiellesi tulee jatkuvasti aseita, jotka auttavat sinua seikkailussasi. Ja tarvitset niitä varmasti kaikkia, sillä viholliset ovat todella tappavia, ja muutama osuma voi tarkoittaa, että joudut aloittamaan tason uudelleen.

Jokaisella tasolla osoitteessa The Office Guy on tietty tavoite, joka sinun on saavutettava, ja mitä pidemmälle etenet, sitä vaikeammaksi peli muuttuu ja sitä kovemmat viholliset yrittävät pysäyttää sinut. Näillä vihollisilla on joko tappavia aseita, paljon terveyttä tai molempien yhdistelmä. Varaudu siis kovaan toimintaan.

Katso, mikä odottaa seikkailusi lopussa osoitteesta The Office Guy, kun pelaat osoitteessa Pelitpelit.fi ja valmistaudu hauskaan toimintapeliin.

Pelaaminen

Ohjaa hahmoasi liikkumalla nuolinäppäimillä vasemmalle tai oikealle. Paina SPACE-näppäintä käyttääksesi aseitasi, kun vihollinen tulee lähelle ja eliminoidaksesi hänet.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö The Office Guy? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta toimintapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.