Marble Puzzle Blast

Astu maailmaan Marble Puzzle Blast ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista zuma pelit!

Astu maailmaan, joka on täynnä värejä, ja lähde hauskaan seikkailuun, jossa nopeat refleksit ja hyvä tähtäys vievät sinut seuraavalle tasolle. Kautta monien tasojensa Marble Puzzle Blast tarjoaa hauskan ja rauhoittavan kokemuksen, ei ainoastaan pelattavuutensa vuoksi, vaan myös luontoympäristö luo rentouttavan ilmapiirin. Pelin tavoitteena on ampua varovasti kuulat ruudun keskelle sijoitetusta tykistä kohti hitaasti etenevää kuulariviä. Mutta Marble Puzzle Blast -pelissä et poista kuulia ruudulta osumalla niihin, vaan varmistamalla, että vähintään kolme samantyyppistä kuulaa on yhdistetty toisiinsa. Joten päämäärättömät ammuskelut vain pahentavat tilannetta. Jokainen ampumasi kuula on eri tyyppinen, joten tähtää huolellisesti. Jos marmoririvi saavuttaa poistumispisteen, sinun on aloitettava taso uudelleen. Toinen huono puoli ampumisessa ilman strategiaa mielessäsi on tietysti se, että jos et poista marmorikuuloja pelilaudalta, lisäät jatkuvasti kasvavaa marmoririviä, mikä vie sinut lähemmäs tappiota.

Se, että sinun on suunniteltava laukauksesi, saattaa tehdä Marble Puzzle Blast sivustosta hieman haastavamman, mutta jännitys siitä, että osuu kuulat juuri oikeaan paikkaan, on aina mukava tunne. Edetäksesi Marble Puzzle Blast -pelissä sinun on oltava kärsivällinen pelaaja. Ja mitä parempi olet, sitä paremmin selviät monista haasteista, joita Marble Puzzle Blast asettaa sinulle, etenkin myöhemmillä tasoilla. Näillä tasoilla ei ole vain kaikenlaisia erilaisia reittejä, joita kuulat kulkevat kohti päämääräänsä, vaan myös kaikenlaisia muita yllätyksiä heitetään tiellesi.

Nauti Marble Puzzle Blast osoitteessa Pelitpelit.fi ja katso, kuinka monta sen tasoa pystyt suorittamaan loppuun.

Pelaaminen

Käytä hiirtä laukausten kohdistamiseen ja paina hiiren vasenta painiketta ampuaksesi kuulat kohti pinoa.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Marble Puzzle Blast? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta zuma pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä