Too Cool For School

Astu maailmaan Too Cool For School ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista monster high pelit!

Me kaikki tiedämme, että viileän pukeutumisen taito ei sovi kaikille. Tai pikemminkin, sinulla on oltava tietty asenne pukeutuaksesi siististi! Neonvärejä, revittyjä farkkuja tai crop-toppeja ei voi valita sattumanvaraisesti. Nämä neljä lukiolaistyttöä päättivät yllättää muut luokkatoverinsa pukeutumalla siisteimpiin asuihin... lukioon! Auta heitä valitsemaan täydellinen ulkoasu pelaamalla tämän tyttöjen pelin jokaista tasoa. Valitse täydellinen asu tutkimalla huolellisesti heidän vaatekaappinsa. Myös meikillä on tärkeä rooli, joten valitse huolella täydellinen huulipuna, kulmakuvio ja kulmakarvan rajaus sekä muut meikit, jotka mielestäsi sopisivat luomasi asun kanssa.

Yllätä ystäväsi tallentamalla luomasi asusteet. Odotamme sinua päivittäin uusilla pukeutumispeleillä, jotka on luotu erityisesti sinua varten!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Too Cool For School? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta monster high pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.