Touchdown Rush

Astu maailmaan Touchdown Rush ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista amerikkalainen jalkapallo pelit!

Amerikkalainen jalkapallo tunnetaan lajina, joka vaatii paljon voimaa ja voimaa. Jotkut saattavat jopa sanoa, että se on melko väkivaltainen. Pelissä Touchdown Rush sinun on suojeltava paitsi itseäsi myös palloa, kun väistät vastaan tulevia pelaajia, jotka yrittävät taklata sinua, joko siirtymällä pois heidän tieltään vasemmalle tai oikealle tai hyppäämällä heidän ylitseen.

Mielenkiintoinen grafiikka vetää sinut varmasti mukaansa, ja kilpajuoksu touchdownista saa sinut palaamaan osoitteeseen Touchdown Rush. Lukuisilla tasoilla Touchdown Rush vaatii jatkuvasti sopeutumista vastustajiin, ja joskus voit saada pisteitä vain keräämällä kentältä löytyviä erikoisesineitä, jotka tekevät sinusta vahvemman.

Katso Super Bowl ja tule sitten Pelitpelit.fi ja pelaa ilmaisia amerikkalaisen jalkapallon pelejä!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Touchdown Rush? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta amerikkalainen jalkapallo pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.