Village Defense

Astu maailmaan Village Defense ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista puolustuspelit!

Pelissä Village Defense, kuten nimestä voi päätellä, sinun on suunniteltava kylän puolustaminen armotonta vihollista vastaan. Tätä varten sinulla on käytettävissänne erilaisia yksiköitä, joilla on tärkeä rooli armeijassanne. Tehtäväsi on tietää, milloin näitä yksiköitä kannattaa käyttää, ja tuntea niiden vahvuudet ja heikkoudet.

Jotkut yksiköt tuottavat raaka-aineita, joilla voit ostaa sotilaita vihollisesi kukistamiseksi. Sotilaita on kaikenmuotoisia ja -kokoisia, ja jotkut ovat parhaita ampumaan kaukaa, kun taas toiset näyttävät voimansa vasta, kun taistelu on vain lyönnin päässä.

Pelkkä yksikön hankkiminen ei kuitenkaan riitä, sillä sinun on myös sijoitettava nämä yksiköt huolellisesti taistelukentälle, sillä ne eivät voi liikkua muilla kaistoilla, ja jos vihollinen etenee kaistalla, jota ei ole puolustettu, heillä on selvä reitti kohti kylääsi.

Harjoittele strategista mieltäsi osoitteessa Pelitpelit.fi ja hallitse joukkoja oikein osoitteessa Village Defense voittaaksesi.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Village Defense? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta puolustuspelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.