Wood Block Puzzle 2

Astu maailmaan Wood Block Puzzle 2 ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pulmapelit!

Järjestä puupalikat ja rentoudu Wood Block Puzzle 2, hauskassa pulmapelissä, jossa sinun on suunniteltava etukäteen pelilaudan kokoonpano, jos haluat korkeat pisteet. Hyvä strategia on avain voittoon Wood Block Puzzle 2-pelissä, ja sinun on otettava huomioon laudalla olevat palikat sekä katsottava ruudun oikealta puolelta, mitä palikoita voit sijoittaa seuraavaksi, jos haluat muodostaa joko täydellisen pysty- tai vaakasuoran viivan koko laudan yli. Luomalla tämän viivan poistat kaikki sen muodostavat puupalikat ja ansaitset arvokkaita pisteitä. Mitä enemmän viivoja saat valmiiksi, sitä korkeammat pisteet saat.

Wood Block Puzzle 2 Pelin herättävät henkiin kauniit tyylitellyt grafiikat ja pirteät äänet, ja kaikki animaatiot saavat pelilaudan tuntumaan elävältä. Lisäksi säännöt ovat niin helppoja, että voit pelata kierroksen Wood Block Puzzle 2 silloin, kun sinulla on hetki aikaa, ja silti saat logiikkasi koetukselle. Ja vaikka säännöt on helppo oppia, älä luule, että voit sijoittaa puupalikoita sattumanvaraisesti, sillä kun pelilaudalla ei ole enää tyhjiä paikkoja, peli on ohi. Etkä voi pyörittää palikoita ympäriinsä. Onneksi, vaikka hävisitkin kierroksen, voit yrittää uudestaan, ja seuraavalla kerralla strategiasi saattaa parantua. Mutta se jännitys, kun pystyt tyhjentämään palikkarivin sen jälkeen, kun olet luullut, että häviäminen on väistämätöntä, on jotain, joka on aina hauskaa ja tuo sinulle iloa.

Rentoudu osoitteessa Pelitpelit.fi rentouttavan pulmapelin parissa, kun kokeilet Wood Block Puzzle 2.

Kuinka pelata

Valitse hiiren vasemmalla painikkeella palikka, jonka haluat sijoittaa pelilaudalle. Kun pidät hiiren vasenta painiketta painettuna, vedä sitä laudan tyhjään tilaan. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näyttöä hiiren sijasta.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Wood Block Puzzle 2? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pulmapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.