Wordoku

Astu maailmaan Wordoku ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista sanapelit!

Testaa kärsivällisyytesi ja organisointitaitosi, kun pelaat Wordoku osoitteessa Pelitpelit.fi. Pelissä Wordoku sinulla on pelilauta täynnä satunnaisia kirjaimia ja ruudun alareunassa on joukko muita satunnaisia kirjaimia, ja tehtäväsi on luoda sarakkeita, rivejä ja 3x3-alueita, joissa on ainutlaatuisia kirjaimia. Mieti tarkkaan ennen jokaista siirtoa, sillä aivan kuten shakissa, voit uuvuttaa kelvolliset vaihtoehtosi hetkessä, jos strategiasi ei ole oikea.

Onneksi osoitteessa Wordoku on useita vaikeustasoja, joten voit aloittaa aloittelijan tasolla, ja kun olet oppinut, miten pelin säännöt toimivat, voit edetä korkeampiin vaikeustasoihin ja tulla todella mestariksi kirjainten järjestämisessä. Harjoittelun avulla saatat jopa päästä vaiheeseen, jossa voit ratkaista tason vaivattomasti. Lisäbonuksena Wordoku kaltaisten pulmapelien pelaamisessa on myös se, että tulet paremmaksi pulmapeleissä yleensä.

Pelaa toista hauskaa peliä, joka testaa logiikkataitojasi osoitteessa Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Luo 3x3:n sarakkeita, rivejä ja neliöitä ainutlaatuisista kirjaimista napsauttamalla taulun tyhjiä soluja ja valitsemalla sopivat kirjaimet ruudun alareunassa olevasta pinosta.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Wordoku? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta sanapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.