Biker Type Racing

Astu maailmaan Biker Type Racing ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista sanapelit!

Et varmaankaan ole koskaan ajatellut, että kirjoittamisnopeutesi voi määrittää moottoripyöräsi nopeuden, mutta osoitteessa Biker Type Racing nämä kaksi ovat tiiviisti sidoksissa toisiinsa, ja mitä nopeammin kirjoitat sanoja ruudulla, sitä nopeammin moottoripyöräsi kulkee ja sitä enemmän etäisyyttä voit saada muiden kilpailijoiden ja itsesi väliin.

Kuten muissakin urheilulajeissa, voit valita kilpailun vaikeusasteen, ja osoitteessa Biker Type Racing voit päättää sen valitsemalla, kuinka monta kirjainta sanoissa, jotka sinun on kirjoitettava, on. Kun tunnet olosi mukavaksi, voit kokeilla vaikeinta vaikeusastetta, jossa sinun on kirjoitettava kahdeksan kirjainta sisältäviä sanoja nopeuden lisäämiseksi.

Koska voit valita erilaisia moottoripyöriä ja koska jokaisessa kilpailussa sinun on kirjoitettava eri yhdistelmä sanoja, Biker Type Racing tarjoaa sinulle uudenlaisen kokemuksen joka kerta, kun ajat kilpaa. Lisäksi parannat kirjoittajannopeuttasi ja pidät samalla hauskaa.

Paranna kirjoitusnopeuttasi pelatessasi hauskaa moottoripyöräpeliä osoitteessa Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Kirjoita oikein niin nopeasti kuin pystyt ruudun alareunassa olevat kirjaimet saadaksesi nopeutta ja voittaaksesi kilpailun.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Biker Type Racing? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta sanapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.