Words Swipe

Astu maailmaan Words Swipe ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista sanahaku pelit!

Löydä kaikki sanat pinoista ruudulta, kun pelaat Words Swipe osoitteessa Pelitpelit.fi, rikastuta ja harjoittele sanavarastoasi ja pidä hauskaa. Kaikki nämä samaan aikaan! Words Swipe on hauska sanapeli, jossa sinun on löydettävä ruudulla olevat sanat valitsemalla pinossa olevat kirjaimet ja muodostettava sanoja yhdistämällä nämä kirjaimet, kunnes ne muodostavat tietyn sanan. Ne, joilla on kärsivällisyyttä ja hyvä havainnointikyky, mutta myös ne, jotka tuntevat paljon sanoja, menestyvät erinomaisesti pelissä Words Swipe. Mutta jos sanavarastossasi ei ole vielä kovin paljon sanoja, kannattaa silti pelata Words Swipe, sillä voit käyttää sitä toisena välineenä uusien sanojen oppimiseen.

Kirjaimet on järjestetty Words Swipe -pelissä pinoihin, ja ruudun yläreunassa on tyhjiä ympyröitä, joiden vieressä on kirjaimia. Nämä ympyrät antavat sinulle vihjeen siitä, kuinka pitkiä sanoja sinun on löydettävä pinoista, ja kun löydät sanan, kyseiset kirjaimet poistetaan pinosta ja sijoitetaan ruudun yläosaan. Peli alkaa helposti, jotta voit tutustua sääntöihin, mutta kun etenet Words Swipe -tasoilla, pelin vaikeusaste varmasti kasvaa. Mutta ei hätää, sillä jos joskus jäät jumiin, voit aina käyttää pelin tarjoamia vihjeasetuksia, jotka voivat joko näyttää sinulle yläympyröissä tarvittavat kirjaimet tai vain näyttää pinossa, mitkä kirjaimet pitäisi yhdistää. Jokaisella tasolla on myös bonussanoja, jotka voit löytää ja jotka auttavat nostamaan pistemäärääsi. Sinun on myös hyvä tietää, että voit yhdistää kirjaimet myös takaperin, joten yritä ajatella laatikon ulkopuolella, jos haluat voittaa tasoja.

Harjoittele sanavarastoasi toisessa hauskassa sanapelissä osoitteessa Pelitpelit.fi ja yritä suorittaa kaikki tasot osoitteessa Words Swipe.

Pelaaminen

Valitse kirjain hiiren vasemmalla painikkeella ja siirrä hiirtä painiketta alhaalla pitäen kohti muita kirjaimia, jotta voit yhdistää ne sanoiksi. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta sen sijaan näyttöä sormella ja muodosta kirjaimia sormi alhaalla pidettynä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Words Swipe? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta sanahaku pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.