Wordscapes

Astu maailmaan Wordscapes ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista sanahaku pelit!

Yhdistä kirjaimia rentouttavassa pelissä, jossa on kauniit taustat, kun pelaat Wordscapes osoitteessa Pelitpelit.fi. Wordscapes :n tasot tarjoavat hauskan pulmapelikokemuksen, mutta huomaat myös, että saatat olla rauhallisempi pelattuasi muutaman kierroksen Wordscapes. Tasojen mukana tulevien upeiden taustojen ansiosta on ilo ottaa vastaan kirjainten yhdistämisen ja sanojen luomisen haaste. Saadaksesi pisteitä ja edetäksesi Wordscapes-pelissä sinun on yhdistettävä ruudun alareunassa olevat kirjaimet siten, että ne muodostavat sanan. Jos onnistut tässä, kyseinen sana ilmestyy ruudukkoon ruudun yläreunasta. Jotta voit siirtyä seuraavalle tasolle, ruudun yläreunan ruudukko on täytettävä sanoilla.

Pelin alussa sinulla on vain kolme kirjainta, jotka sinun on yhdistettävä, jotta löydät kaikki mahdolliset yhdistelmät ruudukon täyttämiseksi, mutta myöhemmillä tasoilla saat enemmän kirjaimia. Kun yhdistettäviä kirjaimia on enemmän, haaste kasvaa hitaasti, mutta älä luule, että kolme kirjainta on myöskään helppo tehtävä. Onneksi, vaikka jäisitkin jumiin, pääset silti ihailemaan kaikenlaisia vaikuttavia maisemia. Ja jos todella jäät jumiin, voit painaa tai napauttaa lamppukuvaketta, jolloin saat vihjeen. Ole kuitenkin varovainen, sillä joka kerta kun käytät tätä vihjevaihtoehtoa, sinun on käytettävä kolikoita, ja näitä kolikoita saa jokaisen onnistuneesti suoritetun tason jälkeen. Pelin Wordscapes ohjaus on helppo oppia, ja riippumatta siitä, pelaatko tietokoneella hiiren avulla vai mobiililaitteella napauttamalla näyttöä, pelin kanssa toimiminen on helppoa.

Etsi sanat ja yhdistä kirjaimet, kun pelaat Wordscapes osoitteessa Pelitpelit.fi.

Pelaaminen

Valitse kirjain painamalla hiiren vasenta painiketta ja siirrä kursori kirjainten päälle painiketta alaspainettuna pitäen, jotta voit luoda sanoja. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näyttöä ja vedä sen sijaan sormea näytöllä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Wordscapes? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta sanahaku pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.