Zombie Monster Truck

Astu maailmaan Zombie Monster Truck ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista kuorma-autopelit!

Selviydy zombie-maailmanlopusta suosikkihirviöautollasi osoitteessa Zombie Monster Truck osoitteessa Pelitpelit.fi. Tässä toiminnantäyteisessä autopelissä sinun on niitettävä lukemattomia zombiaaltoja. Vaikka oletkin melko turvassa massiivisessa kuorma-autossasi, sinua vastaan tulevien zombien määrä voi joskus tuntua ylivoimaiselta. Onneksi voit aina jokaisen tason jälkeen mennä autotalliin ja päivittää ajoneuvosi. Nämä parannukset tekevät yleensä eron selviytymisen tai selviytymättömyyden välillä. Onneksi on paljon mahdollisuuksia päivittää ajoneuvoasi, sillä Zombie Monster Truck on 12 vaihetta, ja jokaisessa vaiheessa on kolme tasoa. Ja mikä parasta, jokaisessa uudessa avautuvassa vaiheessa on uusi auto, jota voit kokeilla.

Ajoneuvojen päivittäminen ei tietenkään ole halpaa, joten sinun on kerättävä kolikoita, jos haluat parantaa autoasi. Niitä voi hankkia joko pelaamalla, suorittamalla tehtäviä tai etsimällä piilotettuja arkkuja. Zombie Monster Truck ei ole vain erilaisia autoja ja päivityksiä, vaan siinä on myös erilaisia zombeja, joita vastaan voit taistella. Tämä monipuolisuus takaa, että asiat ovat hauskoja ja haastavia. Apokalyptinen maailma Zombie Monster Truck lisää myös osaltaan pelin tunnelmaa ja hauskuutta. Päivitysten lisäksi voit myös käyttää nitroboostia saadaksesi lisänopeutta.

Aja monsteriautoa autiossa ja armottomassa postapokalyptisessa maailmassa, kun pelaat Zombie Monster Truck osoitteessa Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Käytä A- tai D-näppäimiä vakauttaaksesi autosi vasemmalle tai oikealle ja paina W-näppäintä kiihdyttääksesi. Paina välilyöntiä nopeuttaaksesi.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Zombie Monster Truck? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta kuorma-autopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä