Zombie Number

Astu maailmaan Zombie Number ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista zombie pelit!

Harjoittele matemaattisia taitojasi ja eliminoi zombeja, kun pelaat Zombie Number, hauskaa peliä, jossa sinun on ratkaistava matemaattisia yhtälöitä oikein mahdollisimman nopeasti, jos et halua joutua zombilauman valtaamaksi.

Jotta voisit torjua hyökkäyksen ja selvitä hengissä, sinun on oltava taitava matematiikassa. Mutta älä huoli, jos et aluksi ole aivan yhtä taitava, sillä kun olet pelannut Zombie Number jonkin aikaa, matemaattiset taitosi paranevat varmasti, ja yhteen-, vähennys-, kerto- ja jakolaskujen tekeminen ei enää pelota sinua niin paljon. Zombie Number on pelitila, joka testaa nopeuttasi tietyssä toiminnossa, joten sinulla on yksi, joka testaa yhteenlaskuasi, yksi, joka testaa vähennyslaskuasi, ja niin edelleen. Ja kun olet oppinut tuntemaan pelin paremmin, voit kokeilla pelitilaa, jossa yhdistyvät kaikki nämä tehtävät.

Vaikka ohjaamasi hahmo kestää muutaman osuman, älä luule, että olet voittamaton! Joko ratkaiset yhtälön ja avaat aseesi ampumakyvyn tai sinun on yritettävä uudelleen.

Tule paremmaksi ratkaisemaan matemaattisia yhtälöitä osoitteessa Pelitpelit.fi ja taistele zombien invaasiota vastaan osoitteessa Zombie Number.

Miten pelataan

Valitse yksi käytettävissä olevista pelitiloista: yhteenlasku, vähennyslasku, kertolasku, jakolasku tai valitse satunnaistila, joka on yhdistelmä kaikista edellä mainituista tiloista. Kukin näistä testaa tiettyä matemaattista operaatiota. Käytä ruudun alareunassa olevaa laskinta valitaksesi oikeat luvut, jotka ratkaisevat yhtälön, johon kukin zombi on liitetty, jotta voit ampua aseellasi.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Zombie Number? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta zombie pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.