Zombie Outbreak Arena

Astu maailmaan Zombie Outbreak Arena ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista ammuntapelit!

Pelissä Zombie Outbreak Arena sinun on selviydyttävä yöstä vaarallisten zombien hyökkäystä vastaan, joiden ainoa tehtävä on syödä aivosi. Mutta älä vielä epätoivoa, sillä aina on toivoa, ja osoitteessa Zombie Outbreak Arena toivo tulee nokkelan strategian ja erilaisten esineiden muodossa, joita voit käyttää suojellaksesi itseäsi. Nämä esineet vaihtelevat aseista erikoiskilpiin, jotka antavat sinulle hetken hengähdystauon zombie-joukkoja vastaan, mutta myös voimakkaisiin valoihin, jotka lähes muuttavat yön päiväksi voimakkaalla kirkkaudellaan.

Mitä enemmän pelaat, sitä enemmän zombeja saapuu paikallesi ja yrittää kaataa sinut. Mutta saat myös lisää esineitä, jotka varmasti auttavat sinua selviytymisessäsi. Yksi asia, joka erottaa Zombie Outbreak Arena muista samankaltaisista peleistä, on se, että näkyvyys on melko heikko, ja sinun on suunnattava taskulamppusi, jotta näet ympäristön.

Hanki korkeat pisteet Zombie Outbreak Arena, kun pelaat Pelitpelit.fi ja pidä hauskaa.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Zombie Outbreak Arena? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta ammuntapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.