2048 Legend

Astu maailmaan 2048 Legend ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pulmapelit!

Threes-pelin innoittama klassinen pulmapelikokemus on ulottuvillasi osoitteessa Pelitpelit.fi, kun valitset 2048 Legend. Säännöt, jotka saatat jo tuntea, 2048 Legend on loistava valinta, jos haluat hauskan haasteen, joka on helppo ottaa haltuun ja yrittää saada korkeat pisteet. Ole vain varovainen, sillä kun olet kerran aloittanut kierroksen, sinun voi olla vaikea lopettaa pelaamista. Vaikka peli on rakenteeltaan petollisen yksinkertainen, jokainen tekemäsi liike on laskelmoitava, sillä yksi väärä liike voi pilata mahdollisuutesi ylittää aiemmat tuloksesi. Saadaksesi pisteitä 2048 Legend-pelissä sinun on törmättävä kahteen laattaan, joissa on sama numero. Tämä kasvattaa niiden arvoa, poistaa yhden laatan ja luo suuremman laatan. Tämä ei ainoastaan tyhjennä tilaa, jolla voit työskennellä, vaan voit myös yhdistää nämä laatat muihin laattoihin. Ole kuitenkin varovainen, sillä aina kun siirrät laatat luodaksesi otteluita, kaikki laatat liikkuvat samaan suuntaan. Periaatteessa saat uuden laudan kokoonpanon jokaisella liikkeelläsi.

Lisäksi jokainen tekemäsi pyyhkäisy luo aivan uuden laatan, joten ole tietoinen tästä, koska tilaa on rajoitetusti laudalla ja uusi laatta on aina laatta, jonka numero on pienin mahdollinen, ja kun etenet 2048 Legend -sivuston kautta ja laatat saavat korkeamman arvon, tulee yhä vaikeammaksi hallita laatat, joilla on matala numero, ja poistaa laatat, joilla on korkeampi arvo. Mitä paremmin pelaat, sitä vaikeammaksi peli muuttuu. Mutta vaikka häviäisitkin, voit yrittää uudelleen ylittääksesi pistemääräsi. Mielenkiintoisen pulmakonseptin ja helppotajuisten sääntöjen ansiosta 2048 Legend voi olla loistava valinta, jos haluat rentoutua.

Nauti 2048 Legend osoitteessa Pelitpelit.fi, ja katso, kuinka monta pistettä voit saada tässä hauskassa numeropelissä.

Kuinka pelata

Napsauta hiiren vasemmalla painikkeella ja pyyhkäise siihen suuntaan, mihin haluat laattojen liikkuvan. Voit myös käyttää nuolinäppäimiä tai WASD-näppäintä siirtääksesi niitä joko ylös, alas, vasemmalle tai oikealle. Jos käytät mobiililaitetta, pyyhkäise näyttöä sormella siirtääksesi laatat ympäriinsä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö 2048 Legend? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pulmapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.