Nonogram Jigsaw

Astu maailmaan Nonogram Jigsaw ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pulmapelit!

Hauska ja rentouttava, vaikkakin joskus melko haastava pulmapeli odottaa sinua osoitteessa Pelitpelit.fi, kun valitset Nonogram Jigsaw. Kuten nimestä voi päätellä, tämä peli noudattaa nonogrammipalapelin sääntöjä, joissa sinun on täytettävä tai jätettävä tyhjiä soluja ruudukkoon joidenkin numeroiden mukaan. Nämä numerot osoittavat rivi- ja sarakesäännöt, joita sinun on noudatettava, ja täyttyäksesi tietyn tason ehdon sinun on varmistettava, että täytät kaikki vaatimukset. Mitä suuremmaksi ruudukko kasvaa, sitä monimutkaisempi palapeli on, mutta myös tyytyväisyytesi on suurempi, kun onnistut suorittamaan tason loppuun ja avaamaan lopullisen kuvan. Koska nonogrammit ovat kuvalogiikkapulmia, voit tietysti joskus keksiä ruudukon maalaamisen miettimällä, mitä kuvaa solut voivat esittää. Lisäbonuksena Nonogram Jigsaw saattaa siis parantaa myös piirustustaitojasi.

Sen lisäksi, että voit rentouttaa mieltäsi, voit myös treenata aivojasi ratkaistessasi näitä pulmia, ja saatat nähdä ajan myötä myönteisiä kognitiivisia vaikutuksia. Ja koska jotkin tasot saattavat olla arvoituksellisempia kuin toiset, osoitteessa Nonogram Jigsaw on hyödyllinen vihjevaihtoehto, jota voit käyttää opastamaan sinua, jos jäät joskus jumiin. Älä pelkää käyttää sitä aina kun tarvitset apua. Pelissä on kaksi toimintatilaa, joiden välillä sinun on vaihdettava: toisessa niistä sinun on merkittävä solut, jotka on täytettävä, kun taas toisessa tilassa ilmoitat, mitkä solut on jätettävä tyhjiksi. Jos sarakkeessa tai rivillä on yhden numeron sijasta kaksi numeroa, sinun on jätettävä niiden väliin tyhjä solu. Tämä lisää monimutkaisuutta entisestään, mutta kun alat päästä jyvälle, nonogrammien ratkaiseminen helpottuu huomattavasti. Ja lopullisen piirtämäsi kuvan näkeminen on hieno palkinto henkisistä ponnisteluistasi.

Rentoudu ja treenaa mieltäsi toisen hauskan pulmapelin parissa osoitteessa Pelitpelit.fi, kun pelaat Nonogram Jigsaw.

Miten pelataan

Käytä hiiren vasenta painiketta valitaksesi pelin elementtejä, toimiaksesi ruudukon kanssa tai vaihtaaksesi kahden tilan välillä. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näyttöä hiiren painikkeen sijasta.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Nonogram Jigsaw? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pulmapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.