Number Match

Astu maailmaan Number Match ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pulmapelit!

Nauti pulmapelistä, joka hyödyntää numeroiden tuomaa hauskuutta, kun kokeilet Number Match osoitteessa Pelitpelit.fi. Hauskoilla ja helposti ymmärrettävillä säännöillä varustettu Number Match on loistava peli, jota voit pelata aina, kun haluat rentoutua hetkeksi, mutta myös haastaa aivojasi. Tavoitteena on tyhjentää kaikki numerot pelilaudalta, ja tämä onnistuu joko löytämällä yhteensopivia pareja tai valitsemalla kaksi numeroa, joiden summa on 10. Kuulostaa helpolta, eikö? Asiat ovat tietysti hieman monimutkaisempia, mutta tämä haasteellisuuden lisääntyminen lisää hauskuutta! Näiden kahden ehdon täyttämiseksi sinun on varmistettava, että numerot ovat vierekkäin. Tämä tuo Number Match-sivustolle aivan uudenlaisen strategiatason.

Tietenkin, jos jäät joskus jumiin, voit pyytää hieman apua painamalla lamppukuvaketta, joka näyttää sinulle mahdollisen kelvollisen siirron, jota voit kokeilla. Ja jos tarvitset lisää numeroita pelilaudan tyhjentämiseen, muista painaa plus-kuvaketta uusien numerorivien luomiseksi. Mitä pidemmälle tasoilla etenet, sitä vaikeammaksi asiat muuttuvat, mutta koska säännöt pysyvät samoina, sinulla on aina mahdollisuus voittaa. Sääntöjen helppous on harhaanjohtavaa ja saattaa saada sinut luulemaan, että Number Match on helppo peli, mutta se, että numeroiden on oltava joko vierekkäin tai niiden välissä ei saa olla muita numeroita, voi luoda todella monimutkaisia tilanteita, joissa logiikkataitosi joutuvat todelliseen testiin. Mutta tällaisen tapauksen ratkaisun selvittäminen on sen ylimääräisen prosessointitehon arvoista, jota aivosi joutuvat käyttämään pulman ratkaisemiseen. Ja tietenkin tämä tekee Number Match erittäin hauskaksi kokemukseksi.

Testaa logiikkaasi ja pidä hauskaa numeroiden kanssa Pelitpelit.fi ja pelaa Number Match.

Kuinka pelata

Valitse taululla olevat numerot hiiren vasemmalla painikkeella. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta sen sijaan näyttöä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Number Match? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pulmapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.