2K Shoot

Astu maailmaan 2K Shoot ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista kupla pelit!

Testaa matemaattiset taitosi ja refleksisi, kun pelaat 2K Shoot osoitteessa Pelitpelit.fi. Tämän hauskan ja mielenkiintoisen peligenrejen yhdistelmän avulla saat lukemattomia tunteja hauskaa ja rentouttavaa pelaamista. Jos olet joskus pelannut Threes- tai 2048-peliä, saatat tuntea jo puolet 2K Shoot-pelin säännöistä. Tässä pelissä tavoitteena on yhdistää kaksi kuplia, joissa on sama numero, jotta ne yhdistyvät. Kun ne ovat yhdistyneet, kuplan numero kasvaa, ja sen jälkeen tämä kupla voi yhdistyä vain samanarvoisten numeroiden kanssa. Mitä enemmän pelaat, sitä varovaisempi sinun on oltava sen suhteen, mitkä kuplat valitset yhdistettäväksi, ja sinun on lisättävä peliin strategiaa, jos haluat korkeat pisteet.

Mutta 2K Shoot on myös toinen puoli, ja tässä kohtaa tähtäämisesi ja tietämyksesi kupla-ammuskelusta astuvat peliin. Jos et tunne kupla-ampujien sääntöjä, tiedä, että voit pelata suurta valikoimaa vastaavia pelejä osoitteessa Pelitpelit.fi, muutaman klikkauksen päässä. Muistisi virkistämiseksi, bubble shooters -pelissä pelin tavoitteena on ampua samantyyppisiä kuplia toisiin kupliin, jotka on jo sijoitettu ruudulle. Tämä sopii hyvin yhteen pelin ensimmäisen osan kanssa, joten pelissä 2K Shoot sinun on tähdättävä ja ammuttava kohti kuplia, joissa on sama numero.

Nauti rentouttavasta taito- ja matematiikkapelistä Pelitpelit.fi ja tavoittele korkeaa pistemäärää pelatessasi 2K Shoot.

Miten pelataan

Valitse hiirellä laukaisukulma ja ammu painamalla hiiren vasenta painiketta. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näyttöä siihen suuntaan, johon haluat ampua.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö 2K Shoot? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta kupla pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.