Bubbles & Hungry Dragon

Astu maailmaan Bubbles & Hungry Dragon ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista kupla pelit!

Pidätkö lohikäärmeistä? Entä match 3 -peleistä? Jos vastaus johonkin näistä kysymyksistä on kyllä, sinun pitäisi ehdottomasti pelata Bubbles & Hungry Dragon osoitteessa Pelitpelit.fi. Tässä pelissä sinun täytyy ampua kuplia ruudulla olevaan ruudukkoon ja tähdätä niin, että vähintään kolme samantyyppistä kuplia yhdistyy. Lisäksi Bubbles & Hungry Dragon on moninpeli, joten pääset jakamaan hauskanpidon toisen pelaajan kanssa. Bubbles & Hungry Dragon -pelissä joudut myös kilpailemaan muiden pelaajien kanssa, ja se pelaaja, jolla on eniten osumia, voittaa. Kaikki, jotka tuntevat hauskat ja rentouttavat match 3 -pelit, saavat jännittävän kokemuksen, ja jos et vielä tunne tämäntyyppisten pelien sääntöjä, Bubbles & Hungry Dragon voi olla loistava johdatus peligenreen.

Bubbles & Hungry Dragon-pelissä, kuten muissakin sen kaltaisissa peleissä, sinun on ammuttava tietyn tyyppisiä kuplia kohti ruudulla olevaa pinoa. Mutta toisin kuin muissa ammuntapeleissä, Bubbles & Hungry Dragon -pelissä sinun on tähdättävä niin, että muodostat vähintään kolmen samantyyppisen kuplan rivin. Vain näin onnistut poistamaan kuplat ruudulta. Ja saat pisteitä ja pääset seuraavalle tasolle vain, jos pääset eroon kuplista ruudulta, joten muista tähdätä huolellisesti.

Nauti hauskasta match 3 -pelistä osoitteessa Pelitpelit.fi ja astu lohikäärmeiden fantastiseen valtakuntaan, kun pelaat Bubbles & Hungry Dragon.

Pelaaminen

Tähtää hiiren vasemmalla painikkeella ja ammu painamalla hiiren vasenta painiketta. Jos pelaat mobiililaitteella, tähtää napauttamalla näyttöä ja ammu vapauttamalla sormesi.

Pelaa muita Ubisoft-sarjan pelejä:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Might & Magic Armies
 8. Balls Race
 9. Assassin's Creed Freerunners
 10. Brawlhalla Grand Slam
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Bubbles & Hungry Dragon? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

 • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta kupla pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.