Adventure Drivers

Astu maailmaan Adventure Drivers ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista autopelit!

Lähde kaukaiselle saarelle ja koe kerran elämässä tapahtuva seikkailu. Täällä sinua odottaa hullu 2D-autokilpailu, jossa maine, kunnia ja aarteet ovat vaakalaudalla! Lähde liikkeelle hitaalla mutta luotettavalla vanhalla hippi-minibussilla, äläkä pelkää sen kaatumista, sillä kaikki pelin ajoneuvot ovat tuhoutumattomia! Kisat muuttuvat yhä jännittävämmiksi, kun pommit räjähtävät, autot kaatuvat tai muut kuljettajat, jotka ovat yhtä päättäneet voittaa, ajavat ohitsesi. Ole aina varuillasi kaikkien edessä olevien haasteiden varalta ja ole valmis hyppäämään esteiden yli, keräämään kolikoita, aarrearkkuja ja erilaisia tehokeinoja ja yritä osua kiihdytysnuoliin saadaksesi vauhtia lisää.

Jos haluat lisävauhtia, käytä nitroa tai muita matkan varrella saamiasi herkkuja. Tutki saarta ja avaa uusia haasteita, samalla kun avaat muita autoja ja erilaisia muita päivityksiä. Tehtävä on yksinkertainen, voita kaikki 30 rataa. Onko sinulla sitä, mitä siihen tarvitaan?

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Adventure Drivers? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta autopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.