Avoid Dying

Astu maailmaan Avoid Dying ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista stickman pelit!

Avoid Dying pelissä on yksinkertainen lähtökohta: ammu maalitauluja hämmästyttävällä jousellasi, ja mitä ikinä teetkin, varmista, että ne osuvat maaliin! Jos laukauksesi eivät osu, katkaiset niiden takana olevan narun, mikä vapauttaa massiivisen piikkilohkon, joka on aivan pääsi yläpuolella.

Alussa Avoid Dying lähtee helposti liikkeelle, eikä haaste ole kovin suuri, koska sinun täytyy ampua vain yhteen paikallaan olevaan kohteeseen. Mutta heti kun alat kerätä pisteitä, haaste kasvaa varmasti, sillä sinun täytyy ampua useita kohteita, ja kaiken lisäksi ne voivat liikkua ylös ja alas! Hyvä asia, että maalitaulujen ampuminen on aina hauskaa.

Minimalistisen ulkoasunsa ansiosta Avoid Dying on loistava peli pelata aina, kun sinulla on hetki aikaa ja haluat rentoutua. Pelaa sitä osoitteessa Pelitpelit.fi ja katso, mihin tuloksiin pääset.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Avoid Dying? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta stickman pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.