Ball Tales - The Holy Treasure

Astu maailmaan Ball Tales - The Holy Treasure ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista seikkailupelit!

Hae aarre ovelilta varkailta ja lähde rohkeaan seikkailuun 45 haastavan tason läpi, kun pelaat Ball Tales - The Holy Treasure osoitteessa Pelitpelit.fi. Aarteen takaisin saaminen ei ole mikään helppo tehtävä, sillä sinun on valloitettava ja ratkaistava kaikenlaisia arvoituksia ja keksittävä, miten voit siirtyä pois ympäri maailmaa ripoteltujen vaarojen tieltä. Sen lisäksi, että joudut kohtaamaan erilaisia vaaroja, sinun on myös opittava hallitsemaan seitsemän erilaista pallotyyppiä, joilla kaikilla on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa. Tämän lisäksi osoitteessa Ball Tales - The Holy Treasure on myös paljon erilaisia vihollisia, joten sinun on mukautettava strategioitasi sen mukaan.

Tarinan edetessäsi saat selville kaikenlaisia mielenkiintoisia puolia värikkäästä Ball Tales - The Holy Treasure-maailmasta sekä tapaat ystävällisiä hahmoja, jotka ovat läsnä tässä maailmassa. Tämä voi toimia lisäkannustimena ratkaista maailman arvoituksia, ja se tarkoittaa, että saat selville enemmän pelin tarinasta. Sen lisäksi, että saat tyydytystä vaikean ongelman ratkaisun selvittämisestä, etenet myös tarinassa ja pääset lähemmäs etsimäsi arvokkaan aarteen takaisin saamista.

Lähde hauskaan seikkailuun ja hanki aarre takaisin, kun pelaat Ball Tales - The Holy Treasure osoitteessa Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Käytä WASD- tai nuolinäppäimiä liikkumiseen, jos pelaat pöytätietokoneelta. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näytön painikkeita.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Ball Tales - The Holy Treasure? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta seikkailupelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.