Merge Dreams

Astu maailmaan Merge Dreams ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista seikkailupelit!

Astu maagiseen valtakuntaan ja valmistaudu rentouttavaan ja hauskaan kokemukseen osoitteessa Pelitpelit.fi, kun pelaat Merge Dreams. Vilkkaalla grafiikallaan ja iloisella musiikillaan Merge Dreams ilahduttaa varmasti ja on loistava valinta hetkiin, jolloin tunnet tarvitsevasi annoksen rentoutumista. Tyylitelty grafiikka esittää maagisen, kelluvan valtakunnan, ja sinun on yhdisteltävä samantyyppisiä esineitä luodaksesi uusia esineitä. Kun onnistut yhdistelemään kaikki esineet siitä valtakunnan osasta, jossa parhaillaan vierailet, sinulle avautuu uusia valtakunnan osia, ja etenet myös tarinassa.

Koko matkasi ajan liityt Alicen seuraan ja autat häntä pelastamaan kumppaninsa kaikenlaisista vaaroista, joihin he joutuvat. Sen lisäksi, että pelastat heidät vaikeuksista, autat heitä myös rakentamaan uudelleen heidän unelmamaailmansa rakentamalla kaikenlaisia rakennuksia ja parantamalla niitä hitaasti yhä tehokkaammiksi. Näistä rakennuksista saamiasi tuotteita voit myöhemmin myydä, ja voit ansaita kultaa ja kokemuspisteitä, joita voit sitten käyttää edetäksesi tarinassa Merge Dreams. Vaikka sinua odottaa tuntematon matka, tiedät, että sinulla on luotettavia liittolaisia rinnallasi, ja yhdistelemällä erilaisia ystävällisiä olentoja, joita kohtaat matkan varrella, ne kehittyvät yhä voimakkaammiksi liittolaisiksi.

Lähde taianomaiselle matkalle, kun pelaat Merge Dreams ja avaat tämän fantastisen maailman salaisuudet.

Pelaaminen

Valitse elementit ruudulta painamalla hiiren vasenta painiketta ja vedä ne muiden samanlaisten elementtien päälle ruudulta, kun painiketta pidetään alhaalla. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta sen sijaan näyttöä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Merge Dreams? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta seikkailupelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.