Castle of Magic

Astu maailmaan Castle of Magic ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista seikkailupelit!

Vieraile maagisissa valtakunnissa ja kukista satumaisia hirviöitä, kun astut kuuluisan velhon kaapuun, pelissä Castle of Magic osoitteessa Pelitpelit.fi. Täällä sinun on hypättävä esteiden ja aukkojen yli kulkiaksesi petollisissa ympäristöissä, väisteltävä vaarallisia vihollisia ja hyökättävä oikeaan aikaan, jos haluat nähdä, mihin seikkailu Castle of Magic vie sinut. Matkustamalla viiteen eri maailmaan voit voittaa monia mielenkiintoisia haasteita, ja lentämällä, liukumalla, kellumalla ja käyttämällä muita erilaisia tapoja päästä paikasta toiseen voit nähdä Castle of Magic seikkailun loppuun asti.

Vaikka voit hypätä joidenkin vihollisten päälle kukistaaksesi heidät, käytössäsi on myös erilaisia aseita, joista jokainen on toinen toistaan fantastisempi. Legendaarisista miekoista lumottuihin taikasauvoihin, Castle of Magic arsenaali auttaa sinua etenemään tasojen läpi. Tuhoamalla eri puolille tasoja ripoteltuja laatikoita voit löytää kaikenlaisia päivityksiä ja hyödyllisiä esineitä. Uusien aseiden keräämisen lisäksi voit myös kerätä tasoilla lojuvia timantteja.

Lähde ihmeelliselle matkalle, kun pelaat Castle of Magic osoitteessa Pelitpelit.fi.

Pelaaminen

Käytä nuolinäppäimiä tai WASD-näppäimiä liikkumiseen, hyppäämiseen tai kyykistymiseen. Paina hiiren vasenta painiketta hyökätäksesi. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näytön painikkeita.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Castle of Magic? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta seikkailupelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.