Battalion Commander 2

Astu maailmaan Battalion Commander 2 ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista toimintapelit!

Jälleen kerran velvollisuuskutsu kaikuu osoitteessa Battalion Commander 2! Pohjoisella alueella on ilmennyt poikkeavia häiriöitä, ja on aika vastata kutsuun. Varusta arsenaalisi aseilla, raketeilla ja kranaateilla ja lähde tehtävään alueen takaisin valtaamiseksi. Eteenpäin mars! Asetoverisi ovat vangittuina vihollisen alueella, joten vapauta heidät ja vahvista joukkosi tätä tärkeää tehtävää varten. Kerää kultaa ja kokemusta jokaisella tehtävällä ja täytä tavoitteet, jotta voit hankkia tärkeitä parannuksia ja avata erikoisominaisuuksia! Tässä Battalion Commanderin jännittävässä jatko-osassa pääset kokemaan intensiivistä taktista sodankäyntiä, jollaista et ole koskaan ennen nähnyt tässä sarjassa. Osallistu sydäntäsärkeviin taisteluihin, kun johdat joukkojasi salaperäistä uhkaa vastaan pohjoisessa. Jokainen tekemäsi päätös, aina asevalinnoista joukkueen johtamiseen, vaikuttaa tehtäväsi lopputulokseen osoitteessa Battalion Commander 2.

Kun etenet pelin aikana, sinulla on mahdollisuus avata ja päivittää laaja valikoima aseita ja varusteita. Kokeile erilaisia varusteita raskaasta tykistöstä tarkkuusaseisiin ja räätälöi strategiasi vastaamaan kohtaamiasi haasteita. Kovalla työllä ansaitun kullan ja XP:n sijoittaminen viisaasti parannuksiin on ratkaisevaa voiton saavuttamiseksi taistelukentällä. Sotilastoveriesi kohtalo on käsissäsi osoitteessa Battalion Commander 2. Tunkeudu rohkeasti vihollisen linnoituksiin, vapauta toverisi ja tuo heidät takaisin joukkoon. Jokainen pelastettu sotilas tuo ainutlaatuisia taitoja ja kykyjä ryhmääsi, mikä lisää taistelutehokkuuttasi. Luo siteet tiimisi kanssa, kun voitatte vastoinkäymiset yhdessä. Dynaaminen tehtäväsuunnittelu osoitteessa Battalion Commander 2 pitää sinut mukana, ja jokainen suoritettu tehtävä tuo sinut askeleen lähemmäs pohjoisen levottomuuksien taustalla olevan mysteerin selvittämistä. Pysy valppaana ja sopeudu muuttuviin taistelukenttäolosuhteisiin.

Pelitpelit.fi tuo sinulle Battalion Commanderin jatko-osan, jossa panokset ovat korkeammat, haasteet monipuolisemmat ja palkinnot suuremmat. Valmistaudu uppoutumaan mukaansatempaavaan sotaseikkailuun, jossa johtajuutesi, kekseliäisyytesi ja rohkeutesi ratkaisevat isänmaan kohtalon. Kutsu aseisiin on voimakkaampi kuin koskaan, vastaa siihen ja marssi tuntemattomaan varmistaaksesi voiton osoitteessa Battalion Commander 2.

Pelaaminen

Valitse hiirellä, minne haluat komentajasi ja joukkojesi siirtyvän. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näyttöä osoittaaksesi, minne haluat siirtyä.

Pelaa muita Battalion Commander-sarjan pelejä:

  1. Battalion Commander 1917

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Battalion Commander 2? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta toimintapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.