Gladiator True Story

Astu maailmaan Gladiator True Story ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista toimintapelit!

Astu areenalle Gladiator True Story ja valmistaudu intensiivisiin 1v1-taisteluihin monia gladiaattoreita vastaan, kun pelaat osoitteessa Pelitpelit.fi. Pelissä Gladiator True Story sinun on hallittava hyökkäyksen ja puolustuksen taito, jos haluat selviytyä saapuvista vihollisaalloista. Mitä enemmän onnistut selviytymään, sitä enemmän voit parantaa panssariasi ja aseitasi, mikä auttaa sinua selviytymään pidempään. Tarvitset kaiken mahdollisen avun, sillä viholliset vahvistuvat myöhemmillä tasoilla, eivätkä refleksisi ja taitosi välttämättä riitä niiden voittamiseen, vaan tarvitset lisävahinkoa, jota päivitetyt varusteet antavat sinulle.

Yksityiskohtaisen 3D-grafiikan ansiosta saat hyvän näkymän areenalle, ja pystyt yhdistämään taitavasti hyökkäyksen ja puolustuksen päästäksesi taisteluihin ja niistä pois. Selviytymisesi kannalta on ratkaisevan tärkeää tietää, milloin hyökätä ja milloin vetäytyä. Onneksi voit helposti vaihtaa näiden kahden tilan välillä vain napin painalluksella, ja voit huitoa tai nostaa kilpeäsi hetkessä! Gladiaattoritaistelut tunnetaan kautta historian yhtenä kiihkeimmistä taisteluista, joita maailma on tuntenut, ja Gladiator True Story antaa sinulle esimakua siitä, miten kiihkeitä nämä taistelut voivat olla.

Taistele tiesi voittoon pelatessasi Gladiator True Story osoitteessa Pelitpelit.fi ja katso, kuinka monta vihollista pystyt voittamaan.

Pelaaminen

Käytä WASD- tai nuolinäppäimiä hahmosi liikuttamiseen. Paina hiiren vasenta näppäintä tai Z-näppäintä hyökätäksesi tai paina X-näppäintä tai hiiren oikeaa näppäintä nostaaksesi kilpiisi ja puolustautuaksesi. Jos pidät näitä näppäimiä alhaalla, saat käyttöösi ladatun hyökkäyksen.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Gladiator True Story? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta toimintapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä