Battalion Commander 1917

Astu maailmaan Battalion Commander 1917 ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista toimintapelit!

Taistele tiesi läpi mahdottomien vastoinkäymisten ensimmäisen maailmansodan julmilla virtuaalisilla taistelukentillä, kun pelaat Battalion Commander 1917 osoitteessa Pelitpelit.fi. Kuten näille väkivaltaisille taistelutantereille sijoittuvalta peliltä voi odottaa, sinun on taisteltava armottomien vihollisten aalto toisensa jälkeen, ja ainoa tie voittoon on eteenpäin. Onneksi et ole yksin ruudun jatkuvan asetulvan kanssa, ja voit liittyä useiden sotilaiden seuraan, jotka odottavat sinua liittyäkseen taisteluusi.

Samalla kun väistelet taukoamattomia luodinsalvia, sinun on pidettävä silmällä näitä liittolaisia, jotka osoittautuvat suureksi avuksi tulevissa taisteluissa. Taistelun intensiivisyyden vuoksi komentamasi sotilas ampuu automaattisesti, ja sinun tarvitsee vain siirtyä poispäin saapuvista luodeista ja varmistaa, että palaat takaisin kohteen suuntaan, kun luoteja ei enää lennä sinua kohti. Tämä voi olla melko haastavaa, mutta kun tähän lisätään kaikenlaiset muut vaarat, jotka voivat olla tielläsi, kuten säännöllisin väliajoin ilmestyvät ilmaiskut, tiedät, että Battalion Commander 1917 on peli, joka asettaa refleksisi ja kykysi ennustaa vihollisen liikkeet oikein koetukselle. Haastetta lisäävät myös erilaiset tehtävät, kuten tietyn etäisyyden saavuttaminen, liittoutuminen tietyn määrän liittolaisten kanssa tai tietyn määrän vihollisten tappaminen.

Päihitä vihollisesi ja etene mahdollisimman pitkälle, kun pelaat Battalion Commander 1917 osoitteessa Pelitpelit.fi.

Pelaaminen

Käytä hiiren vasenta painiketta ja napsauta paikkaa, johon haluat sotilaidesi siirtyvän. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta sen sijaan näyttöä.

Pelaa muita Battalion Commander-sarjan pelejä:

  1. Battalion Commander 2

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Battalion Commander 1917? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta toimintapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.