Battleships Pirates

Astu maailmaan Battleships Pirates ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista seikkailupelit!

Pelaa klassista lautapeliä osoitteessa Pelitpelit.fi, jossa hieman tuuria ja strategiaa varmistavat, että olet ensimmäinen, joka upottaa vastustajan laivat, ennen kuin ne tuhoavat laivastosi. Battleships Pirates on peli, joka perustuu suosittuun lautapeliin, Battleship. Tässä pelissä sinulla on käytössäsi laivasto, jossa on erikokoisia aluksia, ja sinun on sijoitettava ne pelilaudalle. Sinun on oltava luova siinä, miten järjestät muodostelmasi, sillä alusten hyvä sijoittelu on puolet pelistä Battleships Pirates. Mitä yllättävämpiä sijoittelusi ovat, sitä suurempi on mahdollisuus hämmentää vastustajaasi, mikä vie sinut askeleen lähemmäs himoittua voittoa.

Kun olet tyytyväinen taistelumuodostelmaasi, alkaa Battleships Pirates toinen puolikas. Tässä osassa sinun on hyökättävä vastustajan kimppuun, mutta lautapelistä tekee ainutlaatuisen se, että et näe vihollisen laivastoa. Aluksi sinun on ammuttava täysin sattumanvaraisesti ja toivottava osuvasi johonkin. Kun onnistut iskemään onnistuneesti, hauskuus vasta alkaa. Kuten omilla aluksillasi, myös vihollisen kaikilla aluksilla on ainutlaatuinen koko, ja sinun on osuttava koko alukseen upottaaksesi sen kokonaan. Kun tiedät aluksen sijainnin, sinun on nopeasti selvitettävä, miten se pyörii ja minkä tyyppinen se on.

Yksi asia, joka erottaa Battleships Pirates rakastetusta lautapelistä, josta se on saanut inspiraationsa, on se, että tässä pelissä on mielenkiintoinen tarina ja hahmot sekä useita tasoja, joten peli todella tuntuu matkalta merellä yhdessä luotettavan miehistösi kanssa, johon saatat kiintyä tehtävässäsi tulla parhaaksi kapteeniksi, jonka meret ovat koskaan tunteneet. Kun tähän lisätään vielä mielenkiintoiset siirtymät, kun tärkeitä tapahtumia tapahtuu tehtävän aikana, voi sanoa, että Battleships Pirates on tyyliltään ainutlaatuinen. Toinen lisä jo tuntemaasi ja rakastamaasi klassiseen pelikokemukseen on se, että voit myös varustaa yksikkösi mielenkiintoisilla kyvyillä, jotka voivat muuttaa huomattavasti tason lopputulosta.

Lähde meriseikkailuun, kun pelaat Battleships Pirates osoitteessa Pelitpelit.fi ja johdatat miehistösi voittoon!

Pelaaminen

Voit olla vuorovaikutuksessa pelin elementtien kanssa joko hiiren vasemmalla painikkeella, jos käytät tietokonetta, tai napauttamalla näyttöä, jos pelaat mobiililaitteella.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Battleships Pirates? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta seikkailupelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.