Robo Battle

Astu maailmaan Robo Battle ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista seikkailupelit!

Pelaa söpön mutta tappavan robotin roolissa, kun valitset Robo Battle osoitteessa Pelitpelit.fi, ja yritä päästä 18 tasoa käsittävän, mielenkiintoisia ja hauskoja kohtaamisia sisältävän matkan loppuun. Päästäksesi seuraavalle tasolle sinun on käytettävä asettasi tappavia vihollisia vastaan, jotka ilmestyvät tiellesi, mutta sinun on myös tiedettävä, milloin on paras aika iskeä ja milloin on parasta lähteä, jotta voit taistella toisena päivänä. Joskus on parasta yrittää väistää vaaroja. Ja aina kun näet lasereita, piikkejä tai pyöriviä sahanteriä, poistu niiden tieltä niin nopeasti kuin voit.

Tehtaiden tasot osoitteessa Robo Battle ovat monipuolisia ja ainutlaatuisia, ja jokaisessa niistä on erilaisia haasteita, jotka sinun on voitettava. Ja jos pidät tavaroiden keräämisestä, sinun on hyvä tietää, että maailmasta löytyy 54 erikoiskolikkoa. Navigoimalla huolellisesti ympäristössä, harrastamalla tarkkaa hyppelyä tai taistelemalla, kun perääntyminen ei ole vaihtoehto, tasojen voittaminen on vain yhden askeleen päässä. Yhdistelemällä rauhallisia hetkiä, jolloin sinun on keksittävä, miten pääset seuraavalle tasanteelle, ja kiihkeän taistelun hetkiä, Robo Battle pitää pelin mielenkiintoisena koko sen keston ajan.

Lähde hauskaan seikkailuun söpön robotin kanssa, kun pelaat Robo Battle osoitteessa Pelitpelit.fi.

Pelaaminen

Liiku nuolinäppäimillä vasemmalle ja oikealle tai hyppää ylöspäin ja ammu välilyönnillä. Jos käytät mobiililaitetta, nämä näppäimet näkyvät ruudun alareunassa, ja sinun on napautettava niitä, jotta voit tehdä vastaavat toiminnot.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Robo Battle? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta seikkailupelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.