Blind Bat

Astu maailmaan Blind Bat ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista taitopelit!

Pelaa söpönä lepakona ja taistele petojen aaltoja vastaan, kun valitset Blind Bat osoitteessa Pelitpelit.fi. Blind Bat on peli, jossa jokainen laukaus on tärkeä, joten sinun on ajoitettava jokainen laukaus huolellisesti, jos haluat saada korkeat pisteet ja jos et halua muiden lentävien eläinten osuvan sinuun ja voittavan sinua. Onneksi jokainen onnistunut osuma täydentää ammustiliäsi. Koska pelaat Blind Bat-pelissä lepakolla, voit odottaa jonkin verran lentämistä, mikä tarkoittaa, ettet ehkä seiso aina niin paikallasi kuin haluaisit. Tämä tarkoittaa myös sitä, että jokainen ampumasi laukaus on tehtävä ottaen huomioon tämä jatkuva liikkuminen. Et tietenkään lennä vain sinä, sillä myös vihollisesi ovat jatkuvasti liikkeessä, mikä tekee tähtäämisestä entistäkin vaikeampaa.

Mitä enemmän pelaat Blind Bat, sitä paremmin opit tähtäämisen hienoudet ja saat laukauksesi osumaan paljon useammin. Joka kerta, kun näet yhden ammuksen lentävän kohti kohdettaan, olet jännittynyt, sillä jokainen laukaus voi viedä sinut lähemmäs joko voittoa tai tappiota.

Kaunis pikseligrafiikka osoitteesta Blind Bat herättää maailman henkiin, ja sinut lumoutuu astumaan tähän ainutlaatuiseen maailmaan, jossa pelaat lepakko-olentona, jolla on hienot aurinkolasit.

Tähtää huolellisesti ja pidä hauskaa Pelitpelit.fi pelatessasi Blind Bat.

Kuinka pelata

Paina hiiren vasenta painiketta ampuaksesi. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta sen sijaan näyttöä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Blind Bat? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta taitopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.