Cool Archer

Astu maailmaan Cool Archer ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista taitopelit!

Testaa jousiammuntataitojasi mahtavassa tähtäyspelissä osoitteessa Pelitpelit.fi ja kokeile Cool Archer. Täällä voit hallita jousen ja nuolen käyttöä erilaisten haastavien laukausten avulla, jotka sinun on tehtävä. Cool Archer pyrkii enemmän realismiin, joten sen lisäksi, että sinun on varmistettava, että tähtäät kohti maalia, sinun on myös otettava huomioon luonnonvoimat, kuten tuuli. Onneksi Cool Archer näyttää, mistä suunnasta tuuli puhaltaa, mutta tähtäyksen säätäminen sen huomioon ottamiseksi voi joskus olla haastavaa.

Jotta voisit edetä tasoilla Cool Archer, sinun on kuitenkin hyväksyttävä terveellinen annos haastavaa pelattavuutta, sillä jokainen uusi taso tuo mukanaan uuden haasteen. Tämä voi olla joko voimakkaampi tuuli, joka muuttaa laukaustesi lentorataa, jos et ota sitä huolellisesti huomioon, tai se voi olla kohteen monimutkainen liike. Ja kyllä, Cool Archer:n maalilla voi olla kaikenlaisia monimutkaisia liikkeitä, ja varsinkin myöhemmillä tasoilla jokainen laukaus pitää sinut jännityksessä, kun näet nuolen lentävän ilmassa.

3D-grafiikkansa ansiosta Cool Archer saattaa tehdä tähtäämisestä hieman realistisempaa, ja joissakin tilanteissa se voi auttaa sinua nuolten ohjaamisessa. Tarvitset kaiken mahdollisen avun, sillä voit ampua ohi vain kolme kertaa, ja jokainen epäonnistunut laukaus kuluttaa yhden arvokkaista nuolesi. Tähtää siis tarkkaan, jos haluat edetä online-pistetaulukoissa ja saavuttaa himoitun kärkipaikan osoitteessa Cool Archer.

Testaa tähtäämistäsi ja pidä hauskaa, kun pelaat Cool Archer osoitteessa Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Siirrä jousi ympäriinsä hiiren avulla ja ammu painamalla hiiren vasenta painiketta. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näyttöä aloittaaksesi tähtäämisen ja vapauta se ampuaksesi.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Cool Archer? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta taitopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.