Zombie Quarrel

Astu maailmaan Zombie Quarrel ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista taitopelit!

Jos etsit peliä, jossa heittelet keihäitä zombeja kohti, Pelitpelit.fi tarjoaa sinulle sopivan pelin. Pelissä Zombie Quarrel sinun on tähdättävä tarkkaan näillä terävillä puukepeillä ja heitettävä ne kohti hurjia zombeja. Vaikka et yleensä näe zombeja, joilla on jouset ja nuolet, Zombie Quarrel -pelissä ne ovat oppineet käyttämään näitä tappavia aseita, ja ne hyökkäävät myös sinua vastaan. Tämä tekee Zombie Quarrel sivustosta melkoisen intensiivisen kokemuksen, sillä sekä sinä että zombit heittelevät puisia aseita toisiaan kohti, ja kumpikin toivoo voivansa eliminoida toisensa mahdollisimman nopeasti.

Vaikka hahmosi ja zombit kestävät useita osumia, yksi nopea osuma päähän on peli ohi kummallekin. Tämä varmistaa, että sinun on aina otettava huomioon joko se, että käytät aikaa laukausten tasaamiseen, mikä tekee sinusta haavoittuvaisemman tuleville ammuksille, tai se, että vain lobbaat niin monta keihästä kuin pystyt kohti zombeja ja toivot, että osut niihin ennen kuin ne iskevät sinuun. Jos kuitenkin saat osuman, voit tähdätä terveyspakkauksiin, joita joskus ilmestyy zombien päiden yläpuolelle. Jos onnistut osumaan johonkin näistä esineistä, terveytesi palautuu täysin.

Mitä enemmän zombeja tapat, sitä enemmän kultakolikoita ansaitset, jotka voit sitten vaihtaa hahmosi lisäpanssariin. Voit hankkia kaikenlaisia hienoja kypäriä ja muokata hahmoasi hienoilla tavoilla. Joillakin kypärillä on muita vaatimuksia, ja sinun on todistettava voimasi muilla tavoin, jos haluat varustaa ne, kuten lyömällä tietyn määrän terveyspakkauksia.

Tuhoa zombeja keihäilläsi, kun pelaat Zombie Quarrel osoitteessa Pelitpelit.fi.

Pelaaminen

Paina hiiren vasenta painiketta ruudulla aloittaaksesi tähtäämisen. Liikuta hiirtä ylös ja alas säätääksesi laukaisukulmaa. Voit tähdätä vain, jos hiiren sijainti on hahmon takana. Vapauta hiiren vasen painike ampuaksesi. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näyttöä aloittaaksesi tähtäämisen ja vapauta sormesi heittääksesi keihään.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Zombie Quarrel? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta taitopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.