Blue Box

Astu maailmaan Blue Box ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista taitopelit!

Haasta loogiset taitosi Pelitpelit.fi -sivustolla toisella pelillä, joka asettaa ajattelukykysi koetukselle, kun valitset Blue Box. Kuten pelin nimestä voi päätellä, Blue Box -pelissä sinun on ohjattava laatikkoa ja hyppiä numeroitujen alustojen päällä, kunnes niihin kaiverrettu numero on nolla. Joka kerta kun hyppäät laatikolle, numero pienenee yhdellä. Ole kuitenkin varovainen, sillä kun laatikko saavuttaa nollan, se yksinkertaisesti katoaa tasolta, ja jos sinulla ei ole mitään, mihin istua, sinäkin putoat sen mukana. Jotta pääset seuraavalle tasolle osoitteessa Blue Box, sinun on varmistettava, että kaikki laatikot, joissa on numeroita, saavuttavat nollan. Tämä on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty, sillä voit hypätä laatikosta toiseen vain pienen hyppelyn kautta, joten sinun on aina mietittävä kahdesti ennen jokaista siirtoa. Varmasti tulee tilanteita, jolloin huomaat hypänneesi liian monta kertaa yhteen paikkaan ja joudut aloittamaan tason uudelleen.

Mutta se on juuri se hauska osa Blue Box, liikkeiden suunnittelu ja se, miten hyppäät paikasta toiseen. Varsinkin myöhemmissä tasoissa, joissa sinun on oltava paljon varovaisempi reittiesi kanssa, koska tasoja, joiden läpi sinun on navigoitava, on enemmän. Vaikka tämä tekee asioista vaikeampia, voit helposti huomata, missä olet tehnyt virheen, ja yrittää nopeasti uudelleen ja tehdä sen paremmin seuraavalla kerralla. Koska kyseessä on puhtaasti ajattelupeli, jossa ei ole aikarajoja eikä vältettäviä esteitä, Blue Box pelaaminen on varsin rentouttava kokemus. Värikäs grafiikka ja iloinen musiikki auttavat varmasti myös tässä! On parempi, että taustalla on miellyttävä tausta, varsinkin jos tehtäväsi on keskittyä intensiivisesti edessäsi olevaan ruutuun, ja Blue Box on kuvattu rauhoittava kesä- tai kevätausta.

Hyppää alustalta toiselle ja etene tasoilla, kun pelaat Blue Box osoitteessa Pelitpelit.fi.

Miten pelataan

Jos pelaat PC:ltä, voit liikkua nuolinäppäimillä joko vasemmalle tai oikealle, tai voit klikata jompaakumpaa ruudun sivua siirtyäksesi kyseiseen suuntaan. Jos käytät mobiililaitetta, sinun on napautettava sitä ruudun puolta, jota kohti haluat hypätä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Blue Box? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta taitopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.