Pixel Dash

Astu maailmaan Pixel Dash ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista taitopelit!

Minimalistisen grafiikan ja muotoilun ansiosta Pixel Dash herättää heti huomiota. Se vaatii sinulta tarkkoja hyppyjä, ja navigoidaksesi vaarallisessa ympäristössä jokainen liikkeesi on suunniteltava huolellisesti. Jokaisella tasolla on runsaasti piikkejä, ja saavuttaaksesi tasanteet sinun on paitsi ylitettävä pitkiä matkoja, myös vältettävä osumasta tappaviin piikkeihin. Kun tähän lisätään ylös ja alas liikkuvat alustat, tason loppua merkitsevän viimeisen lipun saavuttaminen käy yhtäkkiä yhä vaikeammaksi.

Jokainen taso osoitteessa Pixel Dash on lyhyt, ja voit pelata sen uudelleen lähes välittömästi, jos et pääse seuraavalle tasolle. Hyvä puoli on se, että joka kerta, kun yrität uudelleen, hiot tekniikkaasi ja opit jotain uutta kohtaamistasi haasteista. Ja koska käytössäsi on vain vähän liikkeitä, sinun on yleensä vain hiottava liikkeitäsi, jotta hallitset jokaisen tason vaatiman ainutlaatuisen navigoinnin. Toinen seikka, jolla Pixel Dash tulee avuksesi, on se, että hahmon liikkuminen on hyvin intuitiivista ja sujuvaa, joten opit nopeasti hyppysi ja viivan rajat sekä jokaisen syötön inertia.

Kun onnistut nopeasti ketjuttamaan toimintasi yhteen, Pixel Dash:n haasteellisuus vähitellen hälvenee, ja silloin se, mikä pitää sinut palaamassa takaisin, saattaa olla halu saada jokainen taso päätökseen mahdollisimman nopeasti. Vaikka peli saattaa tuntua vaikealta, se voi olla myös rentouttava kokemus, koska se todella vaatii keskittymistä, ja kun keskityt edessäsi olevaan tasoon, saat ajatuksesi pois kaikista huolista, joita sinulla saattaa olla.

Opi jokaisen tason ainutlaatuinen ulkoasu osoitteesta Pixel Dash ja vie peli loppuun, kun pelaat osoitteessa Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Pixel Dash voi pelata vain näppäimistöllä. Käytä nuolinäppäimiä liikkumiseen, hyppäämiseen paina A-näppäintä tai nuolinäppäintä ylöspäin ja syöksyyn paina S-näppäintä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Pixel Dash? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta taitopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.