Geometry Jump

Astu maailmaan Geometry Jump ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista taitopelit!

Geometry Jump on yksi nopeimmista peleistä, joita voit pelata osoitteessa Pelitpelit.fi, ja jos et ole valmistautunut pelin tuomaan intensiiviseen toimintaan, et koskaan saavuta korkeaa pistemäärää. Pelin ytimessä Geometry Jump on yksinkertainen lähtökohta: navigoi ympäristössä hyppimällä tasaisin väliajoin sijoitetuilla alustoilla. Jo yhdellä silmäyksellä voit nopeasti todeta, että alustojen etäisyydet vaihtelevat, ja tämä on tärkein asia, jota sinun on huomioitava Geometry Jump-pelissä, koska sinun on nopeasti sopeuduttava näihin etäisyyksiin ja joko hypättävä pidemmälle tai lyhyemmälle.

Ja jos et reagoi tarpeeksi nopeasti, valtava saha tulee ja lopettaa nykyisen juoksusi. Vaikka se, että sinulla on vain kaksi painiketta mielessäsi, saattaa saada sinut luulemaan, että peli on helppo, kun näet, miten nopeasti asiat tapahtuvat aloituksen jälkeen, harkitset asiaa heti uudelleen. Mutta kun olet pelannut ja epäonnistunut useita kertoja, alat päästä asioiden virtaan ja huomaat, että tulet koko ajan paremmaksi ja paremmaksi, ja pistemäärät paranevat koko ajan.

Grafiikka ja musiikki saattavat olla minimalistisia, mutta se auttaa pelin suunnittelussa, sillä pääpaino on reaktioajassasi, ja kun aloitat kierroksen Geometry Jump, et ehkä edes huomaa mitään muuta kuin seuraavan alustan, jonka päälle sinun on hypättävä.

Aloita juoksu korkeimpaan pistemäärään, kun pelaat Geometry Jump osoitteessa Pelitpelit.fi!

Kuinka pelata

Geometry Jump voidaan pelata näppäimistöllä. Jos painat joko oikeaa nuolinäppäintä tai S-näppäintä, hahmosi tekee pitkän hypyn ja jos painat joko vasenta nuolinäppäintä tai A-näppäintä, hahmosi tekee pienen hypyn. Jos pelaat mobiililaitteella, jos painat ruudun vasemmalla puolella, laatikko tekee pienen hypyn, ja jos painat ruudun oikealla puolella, laatikko tekee pitkän hypyn.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Geometry Jump? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta taitopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.