Boat Rush

Astu maailmaan Boat Rush ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista taitopelit!

Astu veneeseesi ja valmistaudu matkustamaan vaarallista jokea pitkin osoitteessa Boat Rush osoitteessa Pelitpelit.fi. Edessäsi on vaarallinen tie, ja vain taitavimmat pelaajat pystyvät väistämään tiellesi tulevia esteitä. Räjähdysalttiista miinoista, valtavista rei'istä, joihin voit pudota, tykkitornista, jotka heittelevät tappavia salamoita, voimakkaista lasereista ja monista muista samankaltaisista vaaroista, Boat Rush -pelissä sinun on aina oltava valmiina navigoimaan itsesi turvaan.

Tällä hullunmyllyllä sinun on paitsi väisteltävä katastrofeja joka askeleella, myös liikuttava varovasti polulla kerätessäsi ympäri vettä lojuvia kolikoita. Nämä kolikot ovat elintärkeitä, jos haluat ostaa paremman laivan, jolla on paremmat ajo-ominaisuudet. Ja voit olla varma, että paremmalla aluksella sinulla on paremmat mahdollisuudet selvitä hengissä pidempään. Pelissä, kuten Boat Rush, tarvitset kaikki mahdolliset edut. Mitä pidemmälle etenet jokea pitkin, sitä vaarallisemmaksi asiat muuttuvat ja vaikeusaste kasvaa. Onneksi saat joitakin esineitä, jotka voivat auttaa sinua, joten ole aina varuillasi näiden hengenpelastavien poimintojen varalta. Saat rajoitetun määrän luoteja, joilla voit ampua itsesi ulos erityisen vaikeasta tilanteesta, mutta koska niitä on vähän, voit käyttää niitä vain muutaman kerran. Selviytyminen riippuu enimmäkseen huolellisesta ohjaamisesta.

Boat Rush on loistava peli kaikille, jotka haluavat pelin, jossa testataan refleksejä, mutta muista, että kun aloitat, tuntuu kuin jokikin olisi sinua vastaan, ja vain nopeimmin reagoivat voivat toivoa saavansa korkeimmat pisteet.

Pelaaminen

Jos käytät PC:tä, voit joko käyttää vasenta ja oikeaa nuolinäppäintä siirtyäksesi vasemmalle tai oikealle tai painaa hiiren vasenta painiketta haluamaasi suuntaan. Voit ampua painamalla välilyöntinäppäintä tai painamalla kahta punaista ruudulla näkyvää painiketta, jotka on sijoitettu alakulmiin. Jos käytät mobiililaitetta, sinun on napautettava näyttöä siihen suuntaan, johon haluat mennä, ja sinun on napautettava näitä kahta näyttöpainiketta ampuaksesi.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Boat Rush? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta taitopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.