Angry Heroes

Astu maailmaan Angry Heroes ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista taitopelit!

Pelaa klassista kokemusta, kun kokeilet Angry Heroes, peliä, jonka pitäisi olla tuttu kaikille, jotka nauttivat yksiköiden heittelystä vihollisjoukkoja kohti. Jos pidät peleistä, joissa refleksejäsi ei koetella ja voiton avain on hyvä tähtäys, Pelitpelit.fi on juuri sitä, mitä tarvitset Angry Heroes. Kuten olettaa saattaa, jokainen taso tarjoaa sinulle ainutlaatuisia haasteita, jotka johtuvat vaihtelevista vihollissijoituksista, joita suojaavat mielenkiintoiset rakenteet, mutta myös siitä, että sinun on saatettava jokainen taso loppuun sinulle osoitetuilla yksiköillä.

Vihollisen puolustuksen murtamiseksi sinulla on valtava ritsasi, joka heittää yksikköjäsi pois valtavilla nopeuksilla, ja jokaisella näistä yksiköistä on omat erityispiirteensä. Joillakin yksiköillä on omat erityispiirteensä. Jotkin niistä voivat saavuttaa suuren nopeuden aktivoituasi niiden erikoisvoiman, toiset voivat räjähtää törmäyksessä, kun taas toisilla on muita mielenkiintoisia voimia, jotka voit löytää. Lisäksi joillakin tasoilla on todella paljon pulmia, ja sinun on käytettävä ympäristöä taitavasti hyödyksesi, jotta voit eliminoida ärsyttävät viholliset. Esimerkiksi eräällä tasolla sinun on tuhottava rakennelma, jossa säilytetään raskaita lohkareita, jotka vierivät alas ja murskaavat jokaisen tielleen tulevan vihollisen. Tämän lisäksi vihollisten käyttäytyminen voi myös muuttua, ja jotkut niistä liikkuvat ympäri tasoa, mikä tarkoittaa, että sinun on suunniteltava laukauksesi tarkemmin.

Jokainen Angry Heroes -taso erottuu eloisilla ja eloisilla väreillään, ja sen tyylitelty ulkoasu tekee varmasti vaikutuksen. Kun tähän yhdistetään pirteä musiikki ja hauska pelattavuus, saat loistavan pelin, jonka pariin voit palata pelaamaan aina, kun haluat nopean annoksen hauskanpitoa.

Säädä tähtäintäsi ja ammu tiesi voittoon osoitteessa Pelitpelit.fi, kun pelaat Angry Heroes.

Pelaaminen

Tähtää laukaukset liikuttamalla hiirtä ja pitämällä hiiren vasenta painiketta alhaalla. Vapauta painike ampuaksesi. Mobiililaitteissa sinun on tähdättävä napauttamalla näyttöä ja vapautettava sormesi ampuaksesi.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Angry Heroes? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta taitopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.