Ninja Revenge

Astu maailmaan Ninja Revenge ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista taitopelit!

Ninjasoturit ovat tunnettuja uskomattomista taistelukyvyistään, ja heidän tarkkuutensa ja kykynsä pysyä huomaamatta ovat heidän tunnetuimpia ominaisuuksiaan. Osoitteessa Ninja Revenge olet tällainen voima, ja kun kylääsi hyökätään, kaikki koulutuksesi tulee peliin ja kaikki taitosi joutuvat koetukselle, kun yrität vapauttaa maasi kaikista hyökkääjistä.

Pelin Ninja Revenge säännöt ovat yksinkertaiset, ja sinun tarvitsee vain eliminoida kaikki viholliset jokaiselta tasolta käyttämällä mahdollisimman vähän laukauksia. Loppujen lopuksi ninjat ovat tunnettuja tarkkuudestaan ja nopeudestaan, joten et voi jäädä liikaa yhteen paikkaan. Kun säädät tähtäystäsi ja heittelet tappavia ammuksia, sinun on otettava huomioon vihollisten ainutlaatuinen käyttäytyminen, sillä toiset vain seisovat paikallaan, toiset hyppivät ylös ja alas, toiset hyppäävät vinosti ja niin edelleen. Jokainen niistä tuo mukanaan omat ainutlaatuiset haasteensa, ja sinun on sopeuduttava niiden liikkeisiin sekä otettava tarkkaan huomioon oma sijaintisi, jota et voi muuttaa.

Jokaisella tasolla osoitteessa Ninja Revenge on oma asettelunsa ja viholliskokoonpanonsa, joten et koskaan tiedä, mitä odottaa, kun aloitat uuden kartan. Et voi myöskään vaikuttaa siihen, miten liikut tasossa, joten varaudu ampumaan kaikenlaisista eri suunnista. Muista kuitenkin, että mitä useammin ammut ohi, sitä alhaisemmat ovat lopputuloksesi, joten tähtää tarkkaan ennen laukauksia.

Valmistele ammuspino suojellaksesi kylääsi osoitteessa Ninja Revenge, kun pelaat osoitteessa Pelitpelit.fi, ja hankkiudu eroon kaikista vihollisista.

Pelaaminen

Käytä hiirtä säätääksesi laukauksen kulmaa ja paina hiiren vasenta painiketta ampuaksesi, jos käytät PC:tä. Jos käytät mobiililaitetta, kosketa näyttöä haluamassasi kulmassa ja vapauta, kun olet valmis. Ota huomioon, että mitä isompi katkoviiva on, sitä voimakkaampi lyöntisi on.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Ninja Revenge? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta taitopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.