Box Battle

Astu maailmaan Box Battle ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista muistipelit!

Testaa muistisi Box Battle, hauskassa pelissä, jossa sinun on otettava riskejä, jos haluat saada korkeimman pistemäärän. Box Battle pelataan ruudukossa, ja se on järjestetty sarakkeisiin ja riveihin, kuten kaikki ruudukot ovat. Jokainen taso alkaa siten, että sinulle näytetään, mitä kunkin ruudukon alla on, mutta hetken kuluttua ne kaikki kääntyvät ympäri, ja sinun on muistettava, mitä kunkin ruudukon alla oli. Valitset, minkä laatikon haluat paljastaa valitsemalla sarakkeen otsikon ja rivin numeron, ja kun nämä risteävät, paljastuu, mitä laatikon alla on. Voit saada kolikoita, mutta voit myös paljastaa hirviöitä, jotka vievät HP:si. Jos löydät mansikoita, voit täydentää HP:si.

Jos olet erityisen tarkkaavainen tason alussa, voit tietysti lieventää paljon saamiasi vahinkoja. Mutta vaikka napsaisitkin hirviön, älä joudu epätoivoon! Sinulla on käytössäsi kolme elämää, ja voit saada osan niistä takaisin, jos saat mansikoita. Osoitteessa Box Battle on paljon salaisuuksia, jotka vain odottavat sinun löytävän ne.

Paljasta, mitä laatikoiden alla piilee, kun pelaat Box Battle osoitteessa Pelitpelit.fi ja pidä hauskaa.

Kuinka pelata

Klikkaa pelin elementtejä hiiren vasemmalla painikkeella. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta sen sijaan näyttöä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Box Battle? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta muistipelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.